Jacobs Elektro Groep nieuwe mouwsponsor NAC

Het restant van het huidige seizoen zal Jacobs Elektro Groep terug te zien zijn op de wedstrijdshirts van NAC boven het Keuken Kampioen Divisie-logo. Vanaf aanstaande vrijdag zal Jacobs Elektro Groep prijken op de mouw.

28 september 2022

Eric Matijsen, commercieel manager NAC

“Voor het eerst in lange tijd zijn alle shirtposities gevuld. Dit geeft een blijk van vertrouwen vanuit de sponsoren richting de toekomst en daar zijn wij ontzettend blij mee en trots op. Wij kennen Jacobs Elektro Groep en daarmee Manfred Jacobs al vele jaren en zijn verheugd met deze extra sponsoring.”

Jacobs Elektro Groep is al ruim veertig jaar sponsor én trouwe supporter van NAC. Manfred steunt de plannen van NAC=Breda en zet dit kracht bij met deze toevoeging aan de reeds bestaande sponsoring.

Manfred Jacobs, eigenaar Jacobs Elektro Groep

“NAC Breda, Jacobs Elektro Groep = geel zwart! Daarnaast zijn wij beiden écht Bredaas, vandaar deze mooie samenwerking. Samen werken, samen succesvol!”

Meer nieuws

Tackmasters wedstrijdsponsor tijdens NAC-FC Emmen

Gedurende de wedstrijd NAC-FC Emmen van aanstaande vrijdag 22 september zult u herhaaldelijk de naam Tackmasters tegenkomen en horen. Zij zijn namelijk de tr...

21 september 2023

3 vragen aan... Jaap Bakker van rugsponsor Welkom Energie

In deze rubriek maken we kennis met steeds weer een andere sponsor van NAC. Jaap Bakker van NAC’s rugsponsor Welkom Energie neemt het woord.

2 november 2020

Powergear nieuwe sponsor NAC Breda

Vanuit het in juli opgeleverde bedrijfspand aan het Rithmeesterpark in Breda voorziet Powergear Europe de Europese markt van topkwaliteit verlichtings-railsy...

30 augustus 2023