Interrigby maatschappelijk sponsor in seizoen 2022-2023

In het nieuwe voetbalseizoen wordt Interrigby sponsor bij NAC Maatschappelijk. InterRigby verzorgt de werving en selectie voor vaste functies en interimposities. Eigenaar Dennis Rigbers tekende deze week de overeenkomst, waarmee zijn bedrijf verbonden is aan het project 'Niemand Buitenspel'.

12 april 2022

Niemand Buitenspel

Wie kan werken, hoort niet afhankelijk te zijn van een uitkering. Jongeren of (jong) volwassenen met een bijstandsuitkering, beperking, of zonder startkwalificaties kunnen in de praktijk echter vaak moeilijk aan een baan komen. Voor deze groep mensen organiseren wij het project Niemand Buitenspel. Het project biedt de mogelijkheid om werkervaring op te doen in de speciale omgeving van het Rat Verlegh Stadion. 

Gedurende het traject worden met name schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden verricht in en om het Rat Verlegh Stadion, ter ondersteuning van onze facilitaire afdeling. Tevens is tijdens het project gelegenheid om te sporten, workshops en cursussen te volgen, die bijdragen aan het verkrijgen van basisvaardigheden die van pas komen voor elke werknemer.

We hebben een werkcoach aangesteld die verantwoordelijk is voor de begeleiding, sturing en beoordeling van de kandidaat en de terugkoppeling van bevindingen aan de doorverwijzende instanties en opleidingsinstellingen. Door middel van een zogenaamd werkgeversplatform, is het onze intentie dat kandidaten na afloop van het traject uitstromen naar een betaalde baan bij een van onze aangesloten sponsoren of elders.

Niemand Buitenspel is net als een voetbalwedstrijd opgebouwd.

Dennis Rigbers

"Ik ben meer dan 20 jaar werkzaam binnen Finance en heb diverse functies binnen verschillende organisaties vervuld. Zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau. Binnen organisaties krijg je voortdurend te maken met veranderingen en als persoon leer je om te gaan met die veranderingen. In al die jaren ontwikkel je je niet alleen op professioneel gebied maar ook als persoon. Door de jaren heen krijg je beter inzicht in wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Doen wat je leuk vindt, maakt je gelukkiger en geeft meer voldoening.

Uit eigen ervaring weet ik hoe het is als je niet op je plek zit binnen een organisatie, je wordt er niet gelukkiger van, het kost je veel energie en het werkt in alles door. Het heeft mij doen inzien dat het tijd was voor verandering, nieuwe uitdagingen en andere dynamiek in mijn werk. Investeren in persoonlijke ontwikkeling en iedere dag beter worden. Ik heb mezelf de vraag gesteld op welke wijze ik deze verandering vorm zou willen geven. Ik heb besloten mijn hart te volgen en zo dicht mogelijk bij mezelf te blijven. Ik ben gestart met mijn bedrijf InterRigby."

website Interrigby
Meer nieuws

Ruskus nieuwe sponsor NAC Breda

Ruskus heeft zich aangesloten bij NAC. Niet alleen steunen zij de komende jaren de jeugdopleiding van de club, ook hebben zij een container geplaatst bij de ...

15 september 2023

2023 betekende een nieuw avontuur voor drie gezinsleden Boelens

De familie Boelens sluit een bijzonder 2023 af, waarin vader William, moeder Maaike én zoon Jip aan een nieuw avontuur begonnen. William startte zijn bedri...

22 maart 2024

Kootstra Rijopleidingen verlengt sponsoring

Bij Kootstra Rijopleidingen kun je terecht voor auto-, motor- en aanhangwagenrijlessen in Breda en omgeving. Zij verzorgen ook opleidingen voor personen met ...

22 augustus 2023