HUP NAC! Ook Financieringsgilde verlengt haar sponsorcontract met een jaar.

Financieringsgilde laat hiermee zien dat zij ook met de sponsoring van NAC voor een lange termijn relatie gaan. Ben jij ondernemer of vastgoedbelegger en wil jij de beste financiering voor jouw investering of voor werkkapitaal? Financieringsgilde bestaat uit een samenwerking van écht onafhankelijke adviseurs die voor jou de volledige aanvraag uit handen nemen, meer dan 100 producten vergelijken en op die manier de beste financiering voor jou regelen.

29 juli 2022

Geïnteresseerd? Neem voor een gratis quickscan van jouw financieringsmogelijkheden contact op met Joey via jgosenson@financieringsgilde.nl, 06-28733170 of kijk op:

website Financeringsgilde

PS: we hebben nog vacatures! Meer info? Check de website.

Gekoppelde bedrijven (1)
Financieringsgilde Breda

Financieringsgilde Breda

Ben je op zoek naar de meest geschikte bedrijfsfinanciering voor je onderneming? Ontdek hier hoe ...

Meer nieuws

Nieuwe aanwinst voor Breda en de NAC Businessclub!

Enkele weken geleden was de NAC Businessclub al op bezoek geweest bij de nieuwste aanwinst voor de stad Breda; The Streetfood Club!

12 november 2022

Beleef Breda verlengt met blind vertrouwen samenwerking met NAC Breda!

Eigenaar Joey Kuijpers is enthousiast over de samenwerking en blijft ook komend seizoen verbonden aan NAC. U kent Beleef Breda van het rondje Rithmeesterpark...

14 augustus 2023

THINK Online nieuwe sponsor van NAC Breda

Vorige week schudde Harm Wonders en Eric Matijsen elkaar de hand om het contract definitief te maken. Harm, geen onbekende in het NAC netwerk, is blij weer d...

9 juni 2022