VDBUIJSINSTALL verbindt zich aan NAC BREDA

Op 19 november hebben eigenaar Kees en zoon Thijs van den Buijs de handtekeningen gezet onder een meerjarige sponsorverbintenis met NAC BREDA. Beide heren zijn al jarenlang trouw op de tribunes bij NAC te vinden en zijn dan ook erg trots dat de naam van vdBuijsInstall voor een lange termijn zichtbaar is in het Rat Verlegh Stadion. vdBuijsInstall is sinds 2019 gevestigd in hun nieuwe bedrijfspand aan het Rithmeesterpark in Breda en is actief in de gehele regio West- Brabant. Het bedrijf met ruim 60 medewerkers is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio als installateur op het gebied van verwarming, koeling, sanitair en ventilatie in de woningbouw en de utiliteit.

23 november 2020

Verduurzaming gebouwen

Een belangrijk speerpunt van vdBuijsInstall is de transitie naar duurzame energietechnieken voor de verwarming, koeling en (warm-)water van woningen, bedrijfspanden en schoolgebouwen. Het gebruik van de nieuwste duurzame technieken biedt voordelen voor de klant en draagt ook nog eens bij aan het milieu. Door middel van warmtepompen, zonneboilers, airconditioning en ventilatie engineert vdBuijsInstall voor elke situatie de meest ideale en duurzame oplossing voor de eindgebruiker.  

Totaalinstallateur

vdBuijsInstall is een allround VCA** en breed BRL gecertificeerd installatiebedrijf wat werkzaamheden kan uitvoeren aan de verwarming (gas- en gasloos), koeling, water en ventilatie. Daarnaast beschikken ze ook over een eigen Sanidrome showroom voor de totale renovatie van een nieuwe badkamer en/ of toilet. Dit alles voert vdBuijsInstall uit voor de zakelijke markt en rechtstreeks voor de particuliere markt.

Service & Onderhoud

Na de installatie houdt het nog niet op, de organisatie heeft een onderhouds- en service afdeling zodat de toestellen jaarlijks onderhouden kunnen worden en er bij eventuele storingen snel geschakeld kan worden. Zo blijft de installatie goed onderhouden en kan de eindgebruiker vertrouwen op een goed werkende installatie.

Benieuwd wat vdBuijsInstall voor u kan betekenen? Neem gerust een kijkje op www.vandenbuijs.nl of neem contact op via 076 – 597 2229.

Meer nieuws

3 vragen aan... Jaap Bakker van rugsponsor Welkom Energie

In deze rubriek maken we kennis met steeds weer een andere sponsor van NAC. Jaap Bakker van NAC’s rugsponsor Welkom Energie neemt het woord.

2 november 2020
Gr8 Hotels broeksponsor NAC

Gr8 Hotels nieuwe broeksponsor NAC

Vanaf het seizoen 2020/2021 zal Gr8 Hotels op de wedstrijdbroekjes van NAC prijken. De hotelketen heeft een overeenkomst gesloten met NAC, waarmee het zich v...

13 juli 2020

3 vragen aan... Natasja van Mook van Banketbakkerij-Tearoom H. van Haaren

In deze rubriek maken we kennis met steeds een andere sponsor van NAC. Natasja van Mook van Banketbakkerij-Tearoom H. van Haaren neemt het woord.

22 januari 2021