Hormax sluit zich aan bij NAC Breda

Vanaf seizoen 23/24 zal Hormax aansluiten als sponsor bij NAC Breda. Namens Hormax zal Ivo Mermans de honneurs waarnemen tijdens de business events van de NAC Businessclub en tijdens de thuiswedstrijden van NAC. Welkom Ivo!

27 maart 2023

Al 20 jaar een spin in het web

“Iedereen kent Hormax, Hormax kent iedereen.” Hij zegt het zonder blikken of blozen. Ivo Mermans, sinds 2018 partner en al 15 jaar betrokken bij Hormax Horecamakelaars in Breda, weet precies waar het onderscheidend vermogen van zijn organisatie ligt. “Wij zijn allemaal vastgoedkundig, met een extreme affiniteit voor de horeca, géén horecamensen die ‘makelaar spelen’.”

Hormax bestaat in april 20 jaar. Breda en Tilburg waren de plaatsen waar de horecamakelaar destijds aan de slag ging. Inmiddels loopt er een lijn van Bergen op Zoom, via Rotterdam, Breda, Tilburg en Den Bosch, naar Nijmegen. In al die plaatsen zijn de ‘makelaars met een horecahart’ actief. “Vaak wat meer op de achtergrond”, stelt Ivo, die al 15 jaar bij Hormax werkt. “Wij zitten qua overnames met name in het midden- en hogere segment.” Hij krijgt nog wel eens de vraag: wat doen jullie nou eigenlijk?  “Veel mensen hebben geen idee hoe de horecawereld in elkaar steekt. Wij zijn geen makelaar, zoals men die zich voorstelt. Wij zijn veel méér de spin in het web, bij álles wat te maken heeft met een bedrijfsoverdracht.”

Dat loopt uiteen van een overname van de inventaris van een gelegenheid, via het mee verkopen van het pand tot pachtconstructies, waarbij een horecaondernemer álles verhuurt.

Maatwerk

Ivo benadrukt dat zijn werk altijd maatwerk is. “En complex ook”, voegt hij toe. “Wij doen ons best om alles zo helder mogelijk te houden. Je hebt bij een bedrijfsoverdracht vaak met zovéél factoren te maken. De wettelijke regelgeving maakt het gewoon lastig. Deals worden niet meer op een bierviltje gesloten.” Hormax richt zich als kantoor op de verkopende of verhurende kant van de overdracht. De horecamakelaars vormen één team, beschikken over een enorm netwerk en hebben in de voorbije twee decennia al heel wat voorbij zien komen. “Het is elke week weer anders”, weet Mermans. “Je maakt nooit een saaie dag mee. Maar wat er ook op ons bord komt: we zoeken altijd naar dé oplossing. Dat is serieus werk. Wij blijven continu vernieuwen, meegaan met de markt. Elke zaak heeft zijn eigen verhaal. Daar helpen wij graag bij, nu en in de toekomst.”

 

Website
Meer nieuws

Access Equipment verlengt sponsorship!

Aankomend seizoen ook leverancier van de hoogwerkers in het stadion. Werken op hoog niveau is werken met Access Equipment, veilig en efficiënt. AE Verhuu...

19 oktober 2023

Het zakelijk inzicht van… Marcel en Joost van De Kort Catering

In deze rubriek delen sponsoren hun ultieme zakelijke tip of een belangrijk inzicht dat ze kregen tijdens het ondernemen. Deze week vertellen Marcel en Joost...

20 maart 2021

Tim Talma Golf & Coaching verlengd én sluit aan bij de NAC Business Academy

Ook komend seizoen is Tim Talma aanwezig bij de Parel van het Zuiden. Naast zijn plekken in de Sportsbar, sluit Tim nu ook aan bij de NAC Business Academy (N...

18 juli 2023