Hoppenbrouwers Techniek nieuwe sponsor NAC Maatschappelijk

De duurzaamste installateur is al jarenlang betrokken bij NAC en een bekend gezicht bij de NAC Businessclub. Vanaf dit jaar hebben zij besloten ook als sponsor óók betrokken te zijn bij NAC Maatschappelijk.

30 september 2022

Hoppenbrouwers Techniek

"Vanuit een landelijk dekkend netwerk werken we met autonome vestigingen die lokaal geworteld zijn, ook hier in Breda. Zo zijn we altijd dichtbij voor medewerkers, klanten en scholen in de regio. De aansluiting bij de maatschappelijke tak van NAC Breda past hier dan ook goed bij. We kijken er naar uit om ook hier een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jong talent! Dat we bij het tekenen van de overeenkomst al veel ideeën met elkaar konden uitwisselen geeft aan hoe enthousiast en ambitieus het team van NAC Maatschappelijk is. Daar leveren wij graag een bijdrage aan!"

Meer weten over Hoppenbrouwers Techniek
Meer nieuws

Out of the box: Nicky Broos opende Playdôme Roosendaal

Het blijven rare tijden. Maar ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan. In Out of the box spreken we een NAC-sponsor die tijdens de coronacrisis met cr...

18 januari 2022

Geluk maakt het verschil

Het bedrijf InterRigby van Dennis Rigbers sponsort het project Niemand Buitenspel. Daarin worden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer terug in het...

31 mei 2023

Weer een oude bekende terug in de businessclub!

De Turfvaart is terug als sponsor bij NAC! Aankomend seizoen is eigenaar Ton Stoop en familie weer terug in de businessclub met seats op het ereterras.

27 juli 2022