Het zakelijk inzicht van Mattijs Manders

Speciaal voor de lancering van ons nieuwe digitale platform vroegen we Algemeen Directeur van NAC Mattijs Manders om zijn belangrijkste zakelijke tip te delen.

28 september 2020

Mattijs Manders loopt al een aantal jaar mee in de voetballerij. Hij heeft het nodige meegemaakt op zakelijk gebied en veel ervaring in de zakelijke wereld. Manders heeft in verschillende situaties moeten handelen en heeft een gouden tip die altijd en overal gebruikt kan worden.

De gouden tip die Manders iedereen meegeeft om op zakelijk gebied te gebruiken. "Je moet open vragen stellen, goed luisteren en daarop doorvragen. Het is niet erg om stiltes te laten vallen, omdat je juist in deze momenten vaak het antwoord krijgt op je vragen." Manders heeft in verschillende organisaties gewerkt en weet als geen ander wat er nodig is om de zaken goed draaiende te houden.

Een belangrijk zakelijk inzicht dat niet mag ontbreken binnen in een organisatie: "Verdieping in de beleving van je klanten is cruciaal. Blijf op de hoogte wat hen bezighoudt en wat ze belangrijk vinden. Er is meer aandacht voor nodig dan je denkt om de relatie optimaal te onderhouden. Iedere klant is uniek en wil gepamperd worden. De ‘zachte’ kant van de businessrelatie moet daarom goed ontwikkeld zijn."

Foto: Mattijs Manders door Maurice van Steen

 

Meer nieuws

Bluefin, nieuwe sponsor in de Nassau Lounge

Sinds afgelopen vrijdag is Bluefin B.V. toegetreden als sponsor van NAC en onderdeel van de Nassau Lounge.

10 november 2022

3 vragen aan... Daniëlle van de Werken van hoofdsponsor OK

In deze rubriek maken we kennis met steeds weer een andere sponsor van NAC. Daniëlle van de Werken van hoofdsponsor OK trapt af.

22 oktober 2020

AMVM Advies B.V. nieuwe sponsor in de Nassau Lounge

Bertwin van de Koevering stapt met zijn bedrijf AMVM Advies B.V. voor de rest van het seizoen in bij de Nassau Lounge en was afgelopen vrijdag bij de wedstri...

11 januari 2023