NAC verwelkomt Glass Inside

De business club van NAC Breda verwelkomt Glass Inside in het Rat Verlegh Stadion. Het West Brabantse bedrijf verbind zich voor anderhalf jaar aan de club. Afgelopen vrijdag was eigenaar Mitchell Lotterjouk op de business tribune getuigen van een mooie overwinning op de Graafschap.

16 maart 2022

Glass Inside West Brabant

Nadat Mitchell Lotterjouk in 2018 vanuit passie het eenmansbedrijf in Ulvenhout overnam, is Glass Inside West Brabant door de inzet van ondertussen 8 vaste medewerkers gegroeid tot een vaste waarde in de regio. Inmiddels verhuisd en gevestigd in Etten-Leur zorgen zij, samen met collega-vestigingen ervoor dat Glass Inside reeds 18 jaar toonaangevend is op het gebied van glas op maat voor alle in- en exterieure toepassingen. Denk hierbij aan glazen balustrades, wanden, (schuif)deuren of beloopbaar glas, glas voor in de keuken of de badkamer zoals douche-opstellingen of spiegels. “Wij maken alles van glas, behalve glazen en vazen”.

 

 

website Glass Inside

Met hun LikeSteel-productlijn heeft Glass Inside daarnaast een prachtig, breed toepasbaar alternatief voor stalen deuren- en wanden.

Like Steel
Meer nieuws

Studio NAC voorafgaand aan NAC - Almere City

Voorafgaand aan het duel tegen Almere City brengen wij het NAC-gevoel een beetje naar jullie huiskamers met het praatprogramma. Tijdens deze uitzending kun j...

28 januari 2021

Op zoek naar een uniek relatiegeschenk? Geef de Nostalgische Kalender NAC cadeau

Na de hartstochtelijk ontvangen eerste editie van de Nostalgische Kalender NAC, verschijnt uiteraard voor 2022 aflevering twee.

11 oktober 2021

NAC Breda & Decathlon verlengen sportieve samenwerking

NAC Breda en Decathlon hebben de reeds bestaande samenwerking tot einde van dit seizoen gecontinueerd.

24 november 2021