Geslaagde eerste editie NAC Business Academy smaakt naar meer

Vrijdag organiseerde we de eerste editie van de NAC Business Academy. Ruim 35 startende ondernemers, start-ups en ondernemers die nog niet bekend waren met het NAC-netwerken werden ontvangen bij ‘De Zaak Breda’ voor een avondvullend programma.

25 april 2022

Op het kantoor van NAC-sponsor ‘De Zaak Breda’ stond een inspirerend programma te wachten, gevolgd door een pubquiz en een netwerkborrel. Na deze borrel verplaatsten men zich naar het Rat Verlegh Stadion voor de wedstrijd NAC – FC Dordrecht.

Deze avond werd compleet verzorgd ‘De Zaak Breda’ en NAC. Behoudens het sportieve resultaat kijken we terug op een geslaagde kick-off van een nieuw concept voor het aankomende seizoen. Wij kijken ernaar uit dit nieuwe concept aankomend voetbalseizoen aan te bieden aan onze sponsorpropositie.

In seizoen 2022-2023 zullen meerdere inspirerende netwerksessies worden georganiseerd bij ervaren NAC-sponsoren, welke zodoende hun kennis kunnen delen met deze talentvolle ondernemers.Deze sessies zullen gecombineerd worden met een ouderwets ‘Avondje NAC’. Tevens zullen er een viertal netwerkactiviteiten vanuit de businessclub toegangelijk zijn voor de deelnemers.


Ben of ken jij een start up in regio Breda? En ontvang je graag aanvullende informatie over de NAC Business Academy? Stuur vrijblijvend een e-mail naar commercie@nac.nl

Gekoppelde bedrijven (1)
Rijppaert & Peeters Advocaten

Rijppaert & Peeters Advocaten

Rijppaert & Peeters Advocaten is gespecialiseerd in Ondernemingsrecht, Vastgoed, Arbeidsrecht en ...

Meer nieuws

Samsung VIP Avond KPN XL Breda

KPN XL Breda is erg enthousiast om jou uit te nodigen voor deze speciale Samsung VIP avond voor ondernemers bij de KPN XL winkel Breda.

8 februari 2023

Smit Polyweb is vanaf volgend seizoen nieuwe sponsor bij NAC Breda

Namens heb bedrijf zal Evan Geelhoed aanwezig zijn bij de thuiswedstrijden van de Bredase club. Ook zal hij deelnemen aan de Businessclub evenementen.

13 juni 2023

Geerts completeert de Mark en Aa Lounge

Met het instappen van Geerts als nieuwe sponsor is de Mark en Aa Lounge voor dit seizoen compleet uitverkocht! Namens Geerts zullen Richard van Dongen en Mic...

27 september 2022