Gemakkelijk en snel een machine leasen voor je bedrijf?

Beequip heeft wederom zijn steun uitgesproken voor NAC Breda. Het bedrijf is voor het derde jaar op jaar lid van de businessclub van de Parel van het Zuiden. Recent was Giel Claes aanwezig in het Rat Verlegh Stadion om de overeenkomst af te ronden.

09 september 2022

“Als leasepartner van het MKB voelen wij ons als BEEQUIP verbonden met de vele bedrijven die de businessclub van NAC Breda vertegenwoordigt. ‘Begrijpt wat je beweegt’ gaat bij ons verder dan alleen equipment; we voegen graag de daad bij het woord. Een verlenging van de samenwerking tussen Beequip en NAC Breda is een passende en goede vervolgstap.”

website Beequip
Meer nieuws

3 vragen aan… Sjoerd van Gurp van Antminer Distribution Europe BV

In deze rubriek maken we kennis met steeds een andere sponsor van NAC. Sjoerd van Gurp van Antminer Distribution Europe BV neemt het woord.

29 december 2020

Van Mossel nodigt u uit voor de bedrijfswagenshow!

Van 4 tot 9 december vindt de bedrijfswagenshow bij Van Mossel plaats. Als ondernemer kijkt u vooruit en weet u ongetwijfeld dat de bpm-vrijstelling voor bed...

4 december 2023

RB-Media sluit zich aan bij de NAC Business Academy

Lars Weijers sluit namens RB-Media komend seizoen aan bij de NBA. Als trotse sponsor én online partner van NAC Breda kijken we ernaar uit om voor alweer...

19 juli 2023