Geef jouw bedrijf extra exposure met ON TV

Een stadion vol trillende tribunes en echoënd enthousiasme: het is helaas nog ver weg. Voorlopig worden de wedstrijden zonder publiek gespeeld. Om de tribunes niet onbenut te laten, bieden we onze sponsoren en partners de mogelijkheid hun bedrijf op televisie in de kijker te spelen met ON TV.

26 december 2020

Op de tribune

Alle wedstrijden van NAC zijn vanaf januari live te zien op ESPN, ook de wedstrijd van 8 januari, wanneer NAC thuis aantreedt tegen Roda JC. Met ons initiatief ON TV koop je een doek met jouw bedrijfsuiting erop dat over de tribune wordt gespannen. Resultaat: tijdens de wedstrijd is jouw bedrijf op televisie!

Heb je interesse in ON TV? Stuur een mail naar commercie@nac.nl

Meer nieuws

Geen sponsor te klein of te groot

Henk Valk (60), op 1 juni aangetreden als algemeen directeur van NAC, is ambitieus. Van de Bredase club een stabiele eredivisionist maken; daar strijdt hij v...

10 juli 2023

3 vragen aan… Twan Heemskerk van Heemskerk Kantoormeubelen

In deze rubriek maken we kennis met steeds een andere sponsor van NAC. Twan Heemskerk van Heemskerk Kantoormeubelen neemt het woord.

21 december 2020

THINK Online nieuwe sponsor van NAC Breda

Vorige week schudde Harm Wonders en Eric Matijsen elkaar de hand om het contract definitief te maken. Harm, geen onbekende in het NAC netwerk, is blij weer d...

9 juni 2022