Geef de natuur de ruimte

Nieuw in de businessclub van NAC Breda, Fauna Protect is ontstaan vanuit CSN Diensten. CSN is een bedrijf dat zich dagelijks bezig houdt met reiniging en renovatie aan de schil van een woning. De interesse in flora en fauna is ontstaan vanuit het reinigen en renoveren van gevels tijdens onze werkzaamheden in de bouwsector. Welkom Mikey Wiedijk.

07 september 2022

Fauna Protect

Fauna protect geeft de natuur ruimte. Vanaf dit seizoen zijn de mannen van Fauna Protect te vinden op de sponsortribune en bij de netwerkevenementen van de businessclub. Fauna Protect voert mitigerende maatregelen uit voor woningcoöperaties, aannemers en andere opdrachtgevers.

website Fauna Protect
Meer nieuws

Jacco van Beek Kenneth Smit, Training & Coaching verlengd voor de komende 3 seizoenen

Jacco van Beek Kenneth Smit, Training & Coaching heeft zijn sponsorovereenkomst verlengd voor de komende 3 seizoenen. Van sponsorpakket Brons de Nassau loung...

8 juni 2022

Tot zondag! Op het Issue Event bij Knook Breda.

Kom proeven! We nodigen u van harte uit om te komen proeven op het Issue Event zondag 16 april van 12.00-18.00 uur bij KNOOK Breda.

12 april 2023

NAC verwelkomt de eerste junior bedrijfsmakelaar van de NAC Business Academy!

Thijs van der Hel mag zich vanaf volgend seizoen een nieuw lid van de NAC Business Academy noemen. Thijs is werkzaam bij MVGM Bedrijfsmakelaars als junior be...

8 mei 2023