Nieuw lid in de Nassau Lounge: FLINK SPORTS

FlINK SPORTS is per heden sponsor van NAC Breda en zijn na de winterstop te vinden in de Nassau Lounge. Tijn Mutsaers & Marcel van de Rande ondertekenden deze week de overeenkomst in het Rat Verlegh Stadion.

03 december 2021

FLINK SPORTS

FLINK SPORTS is niet onbekend met sportsponsoring en is dan ook al bij veel clubs bekend. FLINK SPORTS, kenmerkt zich als een jonge, energieke en innovatieve organisatie gericht op de energiemarkt van de toekomst. Als specialisten in de energiemarkt is die complexe en ondoorzichtige markt voor ons gesneden koek. Dagelijks zijn zij bezig om inkoopkracht en kennis te vergroten, dit zorgt ervoor dat bedrijven betere voorwaarden krijgen. Zowel Tijn, Marcel als de andere collega's van FLINK SPORTS vertellen de leden van de NAC Businessclub hier graag meer over tijdens een van de aanstaande businessclub events. Kijk alvast voor meer informatie op de website van FLINK SPORTS.

Website FLINK SPORTS

Nassau Lounge

Wilt u de wedstrijd met uw relaties bekijken vanaf de beste plek in het stadion en toegang hebben tot een unieke lounge waar alles is verzorgd? Met lidmaatschap voor de Nassau Lounge bent u van alle gemakken voorzien om een Avondje NAC in optima forma te beleven. Voor, in de rust en na de wedstrijd kunt u in de Nassau Lounge genieten van diverse hapjes en drankjes. Uw business seats zijn gesitueerd op de beste plekken van het stadion, het ereterras.

  • Business seats ter hoogte van de middenlijn op het ereterras
  • Eigen luxe lounge om voor, in de rust en na de wedstrijd te vertoeven
  • Fingerfood & drinks inclusief
  • Businessclub lidmaatschap inclusief

Neem contact op met de commerciele afdeling van NAC Breda voor meer informatie.

Contact opnemen
Meer nieuws

Goed voornemen

‘DIT STADION WORDT EEN GEWELDIGE EVENTLOCATIE’ Met het nieuwe jaar op de stoep bruisen we allemaal van de goede voornemens. Ook Kim van The Arena Group.

8 januari 2024

Van Lanschot Kempen keert terug in de businessclub.

Vanaf heden keert Van Lanschot Kempen terug in het Rat Verlegh Stadion. Wij verwelkomen de oudste onafhankelijke financiële instelling van Nederland in de ...

1 februari 2022

Q Makelaars en Q Financieel zijn terug op het oude nest!

Na een periode van afwezigheid zijn Q Makelaars en Q Financieel weer aangesloten bij de Businessclub van NAC Breda. Q Makelaars en Q Financieel zijn samen me...

14 december 2021