Nieuw gezicht in de Business Club en langs het veld!

Financieringsgilde Breda is sinds dit seizoen een nieuw gezicht in onze business club. Joey Gosenson was al sinds jaar en dag als supporter te vinden in het Rat Verlegh Stadion, dit seizoen maakt hij ook de zakelijke overstap en is hij tevens met Financieringsgilde zichtbaar langs het veld middels boarding.

06 december 2021

Financieringsgilde Breda

Tot een aantal jaren geleden regelde je een zakelijke financiering meestal bij je eigen bank. Door de digitalisering wordt hier steeds minder advies bij gegeven, en door de komst van nieuwe aanbieders nam de keuze enorm toe.
Hoe maak je dan als ondernemer of vastgoedbelegger de juiste beslissing?
Schakel een onafhankelijke adviseur van Financieringsgilde in! Wij vergelijken voor jou de voorwaarden, zorgen voor de grootste slagingskans, kunnen vaak een leuke korting voor je regelen door onze collectieve inkoop en daarnaast begeleiden we je persoonlijk van aanvraag tot financiering.

 

Financieringsgilde regelt elke MKB financiering.

website Financeringsgilde

Zichtbaarheid in het Rat Verlegh Stadion

Wilt u met uw bedrijf ook zichtbaar zijn tijdens onze thuiswedstrijden in het Rat Verlegh Stadion? Thuiswedstrijden van NAC zijn uniek en druk bezocht.
Een uitverkocht Rat Verlegh Stadion trekt 19.000 bezoekers.

Daarnaast bekijken duizenden mensen onze wedstrijden live op tv. Momenteel worden de meeste wedstrijden van NAC Breda live uitgezonden.
Wij bieden u de mogelijkheid om al deze mensen in één keer te bereiken met uw reclame.

Daarbij hopen wij als NAC Breda dat dit spoedig weer in een uitverkocht, kolkend Rat Verlegh Stadion kan zijn.

Neem contact op met de commerciele afdeling van NAC Breda voor meer informatie.

contact opnemen
Gekoppelde bedrijven (1)
Financieringsgilde Breda

Financieringsgilde Breda

Meer nieuws

VDBUIJSINSTALL verbindt zich aan NAC BREDA

Op 19 november hebben eigenaar Kees en zoon Thijs van den Buijs de handtekeningen gezet onder een meerjarige sponsorverbintenis met NAC BREDA. Beide heren zi...

23 november 2020

3 vragen aan… Twan Heemskerk van Heemskerk Kantoormeubelen

In deze rubriek maken we kennis met steeds een andere sponsor van NAC. Twan Heemskerk van Heemskerk Kantoormeubelen neemt het woord.

21 december 2020

Bericht voor onze sponsoren

Helaas is gisteren definitief besloten om de komende wedstrijden zonder publiek te spelen. Dankzij onze hoofdsponsor OK wordt de wedstrijd van vrijdag a.s. t...

18 november 2021