Doe mee met de webinars van GetBright op 23 & 25 februari

De coronacrisis heeft ertoe geleidt dat bij bedrijven en organisaties verschillende processen worden versneld. Hierin heeft ook de rol van digitalisering een behoorlijke vlucht genomen in veel organisaties, zo ook binnen de NAC Businessclub.

15 februari 2021

Digitalisering leidt tot een volledig nieuwe werkwijze. Middels digitalisering kunnen er nieuwe verdienmodellen, logistieke concepten en processen binnen een onderneming ontstaan. Ook heeft het invloed op het gebied van een netwerk onderhouden. Bij netwerkactiviteiten merken wij bijvoorbeeld de directe gevolgen, waarbij in de afgelopen maanden meer digitale activiteiten zijn georganiseerd dan in de periode daarvoor. Hoe kan je hier als bedrijf, ondernemer of professional mee om gaan.

GetBright, partner in de Nassau Lounge,  neemt u gedurende de webinar(s) mee in:

Dinsdag 23 februari om 09.00 uur - Online zichtbaarheid

Online zichtbaarheid was nog nooit zo belangrijk. Ook al moet je je fysieke deuren sluiten, de online deuren zijn altijd geopend. Er zijn al veel organisaties die hun strategie aan dit principe hebben aangepast en hun netwerk blijven informeren. Tijdens deze workshop laten we zien wat je tijdens Corona kunt doen om zichtbaar te zijn én te blijven. Aan de hand van een case laten we je zien wat een ander bedrijf heeft gedaan om zichtbaar te zijn.

Donderdag 25 februari om 16.30 uur - Hoe zet je LinkedIn zakelijk goed in?

LinkedIn wordt door ruim 7 miljoen Nederlanders gebruikt, waarvan circa 400.000 dagelijks. Het is dé manier om in contact te blijven met je zakelijke netwerk. LinkedIn kan veel toegevoegde waarde hebben voor het binnenhalen van klanten, voor het werven van nieuwe collega’s, voor de branding van je bedrijf en voor je zichtbaarheid. Tijdens de workshop haken we in op de belangrijkste pijlers om LinkedIn succesvol in te zetten.

Meld je hier aan voor de webinars.

 

Gekoppelde bedrijven (1)
GetBright

GetBright

GetBright is jouw marketing- en communicatiepartner waarmee je resultaten boekt. Met een vaste ke...

GetBright
Meer nieuws

vdBuijsInstall en Roks Installatietechniek bundelen hun krachten

Op 25 februari hebben Kees van den Buijs en Jan Oprins, eigenaren van vdBuijsInstall en Roks Installatietechniek, hun handtekeningen gezet onder een overeenk...

9 maart 2021

3 vragen aan… Jurgen van Keulen van JVK Ambachtelijke Daken

In deze rubriek maken we kennis met steeds weer een andere sponsor van NAC. Jurgen van Keulen van JVK Daken neemt het woord.

15 maart 2021

Ondernemerscollectief start eigen Skybox

Initiatiefnemers Eric de Jong (Enforce International BV) en Ries Bloks (RS Mirror & RS Online Marketing) hebben vanuit hun eigen zakennetwerk een aantal onde...

16 april 2021 Harry Nac