Businessclub agenda maart

Van inspirerende gesprekken tot een netwerkwandeling: de agenda voor de business club is deze maand goed gevuld. Bekijk snel wat er georganiseerd wordt en schrijf de data alvast in je agenda. Voor iedere activiteit ontvang je een mail met een link om je in te schrijven.

25 februari 2021

Dinsdag 16 maart | Koffie met… Eric Hellemons

Deze maand hebben we een succesvolle aftrap gedaan met het initiatief Koffie met… De eerdere edities vanuit de Avenue afgetrapt te hebben met onze nieuwe Commercieel Manager Joris Gieske en Algemeen Directeur Mattijs Manders, is het deze editie de beurt aan onze Hoofd Jeugdopleiding: Eric Hellemons.

Vanaf de koffietafel willen we je meenemen in het verhaal van de NAC Jeugdopleiding, daarbij geven we ook de benodigde handvaten om te netwerken. Onze jeugdopleiding is sinds 2012 in beweging gekomen. Vanaf dat moment is op de verschillende onderdelen gewerkt aan verbeteringen. Dankzij een beter scoutingsproces, betere trainers, deelname aan internationale toernooien, inzet van krachttraining en een koppeling met schoolprogramma’s, heeft de jeugdopleiding grote stappen kunnen maken.

Door de enthousiaste reacties op onze eerdere edities, nemen we je verder mee in ons voetbal-bolwerk. Graag neemt Eric Hellemons, Hoofd Jeugdopleiding NAC Breda, je mee in de huidige ontwikkelingen bij Boeimeer. Zoals in de eerste edities, zullen we je in het tweede deel van deze sessie in een aantal groepen verdelen, waarbij je in de gelegenheid bent uw mede Businessclub leden te spreken en te netwerken. Graag zien wij je 16 maart, live vanuit de Avenue!

Aanvang 09.30 uur I Virtueel 

Inschrijven voor dit event kan hier

Donderdag 25 maart | Een tikkie naar het zuiden en een stukkie door Breda

Nadat de eerste editie zeer positief is ontvangen, zijn we in de aankomende maand weer voornemens een fysieke activiteit te organiseren. De locatie en groepsgrootte is nog even afhankelijk van de maatregelen, maar graag organiseren we in de maand maart weer een Business-wandeling.

Daar we binnen de verantwoorde kaders vanuit het RIVM willen blijven, maar wel in groepjes bij elkaar willen komen zullen we de groepen weer op verschillende tijdstippen en locaties laten vertrekken. Vanuit een startpunt word je door ons langs de route begeleid, waar je met uw mede businessclub leden (zoals vanouds) kunt netwerken. Op de route zal je worden voorzien van een natje en een droogje zodat je tijdens de wandeling van alle gemakken bent voorzien. Mocht de weervoorspelling (onvoorzien) tegen zitten, adviseren we je een paraplu en stevige schoenen mee te nemen. Wij kijken in ieder geval erg uit naar weer een mooi samenkomen.

Aanvang: 15.30 uur 

Meer nieuws

Het geheim achter 40 jaar succes: duurzame relaties en fijne collega’s

TES Groep hangt de slingers op. Het installatiebedrijf bestaat 40 jaar, maar er is nog meer te vieren. De duurzame relatie met opdrachtgevers, maar ook de wa...

21 juni 2023

De vrouwen van NAC

Bij NAC lopen veel ondernemende vrouwen rond. Dat er een NAC Ladies Club zou komen, was slechts een kwestie van tijd. NAC is een early adopter: het is de eer...

28 november 2023

Daniëlle van de Werken en Robert-Jan Hofstra buigen zich over de bal

Om goed te kunnen werken, moet je van tijd tot tijd ook ontspannen. Op de golfbaan bijvoorbeeld. NAC Zaken neemt Daniëlle van de Werken en Robert-Jan Hofstr...

20 december 2021