Businessclub agenda januari

Van kennismaken met de nieuwe commercieel manager tot een dag op de golfbaan: de agenda voor de business club is deze maand goed gevuld. Bekijk snel wat er georganiseerd wordt en schrijf de data alvast in je agenda. Voor iedere activiteit ontvang je een mail met een link om je in te schrijven.

01 januari 2021

Dinsdag 19 januari: Koffie met…

We trappen 2021 goed af door in samenwerking met de Avenue Koffie met…. aan te bieden. Vanaf de koffietafel willen we je kennis laten maken met onze nieuwe commercieel manager Joris Gieske. Joris is sinds december actief bij de Parel van het Zuiden en heeft in zijn eerste maand al een aantal van jullie gesproken. Samen met de andere accountmanagers zal hij spoedig in contact met je komen, om zodoende uitgebreid kennis te maken met onze Business Club. Middels deze activiteit zal Joris je meenemen in de visie van 2021 en ben je in de gelegenheid je vragen op commercieel vlak aan hem te stellen.

Dinsdag 26 januari: NAC Golfdag Bergvliet

Daar gaan we weer! Na de vele aanmeldingen van de afgelopen Golfdag op Bergvliet geven wij hier in het nieuwe jaar een passend vervolg aan. Dinsdag 26 januari bieden we weer een ideale mogelijkheid om je medeclubleden het allerbeste te wensen voor 2021. Afhankelijk wat er bij de aankomende persconferentie gedeeld gaat worden, zijn wij voornemens weer de golfclinic aan te bieden voor de startende golfer.

Nadat de vorige editie snel vol zat, geven wij je mee hier snel bij te zijn wanneer de uitnodigingen worden verstuurd want, vol = vol! Het programma en de indeling zullen tijdig worden gecommuniceerd. Uiteraard zullen de covid-19 maatregelen in acht genomen worden om ieders gezondheid te waarborgen.

Woensdag 27 januari: NAC Voetbal Clinic

In het nieuwe jaar 2021 nemen wij je graag mee naar onze jeugdopleiding. Heb je altijd al willen meemaken hoe de jeugd van NAC wordt gevormd door onze jeugdopleiding? Dan is dit de uitgelezen kans! De jeugdopleiding is sinds 2012 in beweging gekomen. Vanaf dat moment is op verschillende onderdelen gewerkt aan verbeteringen. Dankzij een beter scoutingsproces, betere trainers, deelname aan internationale toernooien, inzet van krachttraining en een koppeling met schoolprogramma’s, heeft de jeugdopleiding stappen kunnen zetten.

Graag neemt Eric Hellemons, Hoofd Jeugdopleiding NAC Breda, je mee in de huidige ontwikkelingen bij Boeimeer. Tevens krijg je onder leiding van enkele jeugdtrainers een clinic, waarbij wij kunnen kijken of NAC aan jou een talent verloren heeft.

Hou je mailbox goed in de gaten voor de linkjes om je in te schrijven.

In de agenda vind je alle Business Club-events, van wedstrijden tot zakelijke netwerkactiviteiten. 

Meer nieuws

Eerste bijeenkomst NAC Businessclub nabij!

Allereerst wensen wij u een gezond en sportief 2023 toe. Het nieuwe jaar begint ook voor de NAC Businessclub al vroeg. Donderdag 12 januari staat alweer de e...

5 januari 2023

Out of the box: Adriaan Schuller, mede-eigenaar Zilvermeeuw

In Out of the box spreken we NAC-sponsoren die buiten de kaders denken en opvallen met hun sprankelende businessideeën. Deze keer: Adriaan Schuller over de ...

6 april 2023

Natusac nieuwe aanwinst voor de NAC Business Academy

Natusac is dé groothandel in non-woven tassen. In een tijd waarin een groen imago essentieel is, zijn onze tassen de perfecte manier om te laten zien dat u ...

30 augustus 2023