Businessclub agenda februari

Van Studio NAC tot inspirerende webinars: de agenda voor de business club is deze maand goed gevuld. Bekijk snel wat er georganiseerd wordt en schrijf de data alvast in je agenda. Voor iedere activiteit ontvang je een mail met een link om je in te schrijven.

30 januari 2021

Maandag 1 februari: Studio NAC

Maandag 1 februari vindt de volgende thuiswedstrijd plaats. Op deze datum spelen wij tegen Almere City. Voorafgaand aan deze wedstrijd willen wij graag de wedstrijd uitgebreid met je voorbereiden tijdens het programma Studio NAC. Deze avond zullen we goed aftrappen waarin de NAC geschiedenis de revue zal passeren, net zoals kleedkamerverhalen uit de oude doos. Tijdens dit Avondje NAC ontvangt presentator Ronald Sträter diverse bijzondere en bekende gasten.

20.00 uur | Virtueel 

Dinsdag 16 februari: Koffie met… Mattijs Manders

Deze maand hebben we een succesvolle aftrap gedaan met het initiatief Koffie met… De eerste editie hebben we in samenwerking met de Avenue afgetrapt met onze nieuwe commercieel manager Joris Gieske. Vanaf de koffietafel willen wij je meenemen in een deel NAC Breda, maar geven wij bovenal de nodige handvaten om te netwerken. In januari heeft Joris zich middels Koffie met… aan een groot deel van jullie kunnen voorstellen. Zo heeft hij jullie meegenomen in zijn carrière en heeft hij ook kort zijn licht laten schijnen op zijn visie en plan voor de komende periode.

Door de enthousiaste reacties op deze eerste editie, willen wij voor de tweede editie een goed vervolg hieraan geven. Voor deze Koffie met… hebben wij algemeen directeur Mattijs Manders voor de camera. Recentelijk heeft hij in een open brief zijn visie en plan met NAC Breda voor de komende jaren uitgestippeld. Hierin staan een aantal ambitieuze doelstellingen, welke hij zeker verder zal uitweiden. Verder zal hij je meenemen omtrent technische zaken rondom NAC Breda. En zal er op het einde uiteraard ook de mogelijkheid zijn om vragen te stellen.

Zoals in de eerste editie van januari, zullen wij jullie in het tweede deel van deze sessie in een aantal groepen verdelen, waarbij je in de gelegenheid bent uw mede-businessclubleden te spreken en te netwerken. Graag zien wij u 16 februari, live vanuit de Avenue!

09.30 uur I Virtueel 

Dinsdag 23 en donderdag 25 februari: webinar GetBright

De coronacrisis heeft ertoe geleid dat bij bedrijven en organisaties verschillende processen worden versneld. Hierin heeft ook de rol van digitalisering een behoorlijke vlucht genomen in veel organisaties, zo ook binnen de NAC Businessclub. Digitalisering leidt tot een volledig nieuwe werkwijze. Middels digitalisering kunnen er nieuwe verdienmodellen, logistieke concepten en processen binnen een onderneming ontstaan. Ook heeft het invloed op het gebied van een netwerk onderhouden. Bij netwerkactiviteiten merken wij bijvoorbeeld de directe gevolgen, waarbij in de afgelopen maanden meer digitale activiteiten zijn georganiseerd dan in de periode daarvoor. Hoe kan je hier als bedrijf, ondernemer of professional mee om gaan?

Samen met GetBright, partner in de Nassau Lounge, gaan we hierbij stil staan. Gedurende twee webinars zal GetBright je meenemen in:

- Corona. Hoe kun je tijdens de coronacrisis toch zichtbaar zijn?
- LinkedIn. Hoe zet je LinkedIn zakelijk goed in?

Hou je mailbox goed in de gaten voor de uitnodiging per activiteit.

In de agenda vind je alle Business Club-events, van wedstrijden tot zakelijke netwerkactiviteiten. 

 

Gekoppelde bedrijven (2)
De Avenue

De Avenue

In het hart van Breda vindt u de mooiste evenementenlocatie die Brabant rijk is. De Avenue is gev...

GetBright

GetBright

GetBright is jouw marketing- en communicatiepartner waarmee je resultaten boekt. Met een vaste ke...

Meer nieuws

Notulen Software nieuw lid van de Businessclub

Op de businessclub bijeenkomst bij STRND Binnen heeft Notulen Software onder het toeziend oog van ruim 200 sponsoren zijn handtekening gezet onder lidmaatsch...

15 december 2022

‘Je moet nooit een dak op je ambities zetten’

Er met elkaar voor zorgen dat NAC op korte termijn vast in de Eredivisie speelt. Met die ambitie is Cees Meeuwis onlangs begonnen als voorzitter van het stic...

3 april 2023

Bij DRV Accountants & Adviseurs staat de persoonlijke aandacht centraal

Het prachtige en inspirerende nieuwe pand op het Bredase bedrijventerrein ‘Rithmeesterpark’ staat goed beschouwd symbool voor DRV Accountants & Adviseurs...

9 maart 2022