Businessclub agenda april 2021

Van netwerkwandeling tot forumavond: de agenda voor de businessclub is deze maand goed gevuld. Bekijk snel wat er georganiseerd wordt en schrijf de data alvast in je agenda. Voor iedere activiteit ontvang je een aparte mail met een link om je in te schrijven.

25 maart 2021

Dinsdag 6 april | Koffie met… NAC Maatschappelijk

Ook deze maand wordt er een vervolg geven aan het succesvolle initiatief Koffie met... Na een interessant gesprek met onze Hoofd Jeugdopleiding, Eric Hellemons, is het deze editie de beurt aan NAC Maatschappelijk onder leiding van Niels Quispel.

NAC bereikt vele doelgroepen die voor bedrijven niet of nauwelijks te bereiken zijn. Door het sterke beeldmerk van de club te gebruiken, omarmt NAC maatschappelijke thema's die spelen in de regio. Dit doen we o.a. op het gebied van onderwijs, vitaliteit, sportiviteit, begeleiden naar werk en bezorgen we geïsoleerde ouderen een wekelijks sportmoment.

Door de enthousiaste reacties op onze eerdere edities, nemen wij je verder mee in onze maatschappelijk impact in Breda en omgeving. Graag nemen Niels Quispel, Max Mol en Joris Gieske je mee in de huidige ontwikkelingen binnen het maatschappelijk werkveld van de gemeente Breda en hoe NAC hier een belangrijke rol in speelt.

Zoals in de eerste edities, zullen we je in het tweede deel van deze sessie in een aantal groepen verdelen, waarbij je in de gelegenheid bent je mede-businessclub leden te spreken en te netwerken.

Graag zien wij u 6 april, live vanuit de Avenue!

Aanvang 09.30 uur I Virtueel 

Donderdag 15 april | Een tikkie naar het zuiden en een stukkie door Breda

Op donderdag 15 april, plannen we weer een fysieke activiteit. Vanuit ons Rat Verlegh Stadion, organiseren wij een NAC gerelateerde wandelroute door Breda. Deze wandeling maak je in groepen van vier business clubleden, die ons langs de nodige netwerk locaties leidt en je ook inzicht geeft in de rijke NAC historie.

Aanvang: 15.30 uur 

Donderdag 22 april | NAC Voetbal Clinic

Heb je altijd al willen meemaken hoe de jeugd van NAC wordt gevormd door onze jeugdopleiding? Dan is dit de uitgelezen kans!

De jeugdopleiding is sinds 2012 in beweging gekomen. Vanaf dat moment is op verschillende onderdelen gewerkt aan verbeteringen. Dankzij een beter scoutingsproces, betere trainers, deelname aan internationale toernooien, inzet van krachttraining en een koppeling met schoolprogramma’s, heeft de jeugdopleiding stappen kunnen zetten.

Graag neemt Eric Hellemons, Hoofd Jeugdopleiding NAC Breda, je mee in de huidige ontwikkelingen bij Boeimeer. Tevens zal je onder leiding van enkele jeugdtrainers een clinic krijgen, waarbij wij kunnen kijken of NAC aan jou een talent verloren heeft.

Aanvang: 09.30 uur 

Donderdag 29 april | NAC Forumavond

Donderdag 29 april is het weer zover, dan staat de forumavond op het programma. Tijdens deze digitale Forumavond zullen Mattijs Manders, Ton Lokhoff en Joris Gieske je meenemen in het wel en wee van de club en heb je uiteraard de gelegenheid om vragen te stellen.

Na een lange stop, door toedoen van covid-19, zijn we het seizoen begonnen met een schone lei. Een nieuwe Algemeen Directeur in de persoon van Mattijs Manders en een nieuwe hoofdtrainer, Maurice Steijn. Op sportief vlak begon het voortvarend. De eerste zes competitiewedstrijden werden allen omgezet in winst. Net toen de topper tegen SC Cambuur op de agenda stond, sloeg het noodlot toe in Breda. Covid-19 sloeg om zich heen binnen de selectie en een hoop spelers werden getroffen, met als gevolg een sportief mindere periode. 

Met de echte NOAD-mentaliteit begon NAC aan een opmars, won het zeven duels op rij en bleef het 13 wedstrijden op rij ongeslagen. Hierdoor vond NAC de aansluiting met de top en mag het zelfs weer dromen van directe promotie. Ondanks dat het op sportief vlak beter gaat, ontbreekt misschien wel het belangrijkste aspect tijdens de wedstrijden: jouw aanwezigheid. Waar we in de beginfase nog een beperkt aantal supporters en sponsors toe mochten laten, blijven de tribunes nu leeg. Welke gevolgen dit voor onze club heeft, zal uitgebreid besproken worden tijdens de forumavond.

Algemeen Directeur Mattijs Manders zal je meenemen in de algemene gesteldheid van de club. Ton Lokhoff begint per 1 april als Technisch Directeur bij De Parel van het Zuiden en zal zijn visie uitgebreid toelichten. Tot slot zal Joris Gieske je voorzien van de nodige informatie omtrent het aanstaande verkoopseizoen.

De officiële uitnodiging voor de digitale Forumavond volgt snel.

Aanvang: 19.30 uur | Virtueel 

 

Meer nieuws

Geef jouw bedrijf extra exposure met ON TV

Een stadion vol trillende tribunes en echoënd enthousiasme: het is helaas nog ver weg. Voorlopig worden de wedstrijden zonder publiek gespeeld. Om de tribun...

26 december 2020

3 vragen aan… Jurgen van Keulen van JVK Ambachtelijke Daken

In deze rubriek maken we kennis met steeds weer een andere sponsor van NAC. Jurgen van Keulen van JVK Daken neemt het woord.

15 maart 2021

3 vragen aan… Twan Heemskerk van Heemskerk Kantoormeubelen

In deze rubriek maken we kennis met steeds een andere sponsor van NAC. Twan Heemskerk van Heemskerk Kantoormeubelen neemt het woord.

21 december 2020