Brouwer & Bien fleurt NAC businessclub komend seizoen op

Aankomend voetbalseizoen zullen de dames van Brouwer & Bien de NAC businessclub opfleuren. Tevens zullen zij het hoofdgebouw van het Rat Verlegh Stadion nog gezelliger maken met kunstgroen-creaties. Vanaf komend jaar zullen Jacobine de Kievit en Olga Brouwer bij de netwerkactiviteiten aanwezig zijn.

17 juni 2022

Brouwer & Bien

"Green walls, hangend groen of een telefooncel helemaal bekleed met bloemen, wij maken (bijna) alles. Daarnaast zijn wij, al zeggen wij het zelf, ontzettend goed in het maken van kunstbomen op echte stam. Wij maken bijvoorbeeld olijfbomen met een hoogte van wel vier meter! De takken met hoogwaardig bladmateriaal boren we stuk voor stuk in en dat maakt onze bomen niet van echt te onderscheiden. Ware eyecatchers! Uiteraard werken wij ook met kleiner formaat bomen en planten, net wat de ruimte nodig heeft! 

Kies je voor het flowers and green van Brouwer&Bien? Dan kies je voor genieten zonder onderhoud! 
Van kantoor tot balkon, van restaurant tot theater; Brouwer&Bien maakt iedere ruimte uniek!"

Website Brouwer & Bien
Meer nieuws

Koffiebranderij van den Biggelaar sluit contract met NAC Breda!

Koffiebranderij van den Biggelaar en NAC Breda hebben afgelopen week hun handtekening gezet onder een sponsorovereenkomst voor meerdere seizoenen. Salesmana...

31 januari 2023

3 vragen aan… Frank Smael van Trust Verhuizingen

In deze rubriek maken we kennis met steeds een andere sponsor van NAC. Frank Smael van Trust Verhuizingen neemt het woord.

11 februari 2021

Geode Management en Advies mouwsponsor NAC Jeugdopleiding

Geode Management en Advies is vanaf heden trotse mouwsponsor van de NAC Jeugdopleiding.

14 maart 2023