Bluefin, nieuwe sponsor in de Nassau Lounge

Sinds afgelopen vrijdag is Bluefin B.V. toegetreden als sponsor van NAC en onderdeel van de Nassau Lounge.

10 november 2022

Bluefin is een Bredase club die gespecialiseerd is in de bemiddeling van financials mensen voor interim en vast. Ze bemiddelen alles van financieel medewerker tot CFO. Ze hebben elke dag ongeveer 100 man aan de slag waarvan een behoorlijk aantal fanatieke NAC supporters waaronder hun laatste aanwinst … Edo Israël! Met het vertrek van Edo, krijgt NAC er een nieuwe trouwe sponsor bij.

Bluefin verbindt het juiste talent met interim opdrachten en vaste vacatures bij de beste werkgevers van Nederland. Zij weten de beste match te maken tussen werk, kandidaat en werkgever voor financiële posities.

Bluefin. Always a good catch.

Meer nieuws

Onze wisselspelers zitten er warmpjes bij deze winter

Vanaf komende wedstrijd in het nieuwe kalenderjaar, de uitwedstrijd tegen Excelsior, zullen de wisselspelers tijdens de wedstrijd er warmpjes bij zitten.

30 december 2020

Hoeks Zonwering BV breidt sponsorship uit met lidmaatschap NAC Businessclub

Hoeks Zonwering BV steunt al langere tijd NAC Maatschappelijk en breidt dit sponsorship nu uit door zich aan te sluiten bij de NAC Businessclub.

8 november 2023

‘Je moet nooit een dak op je ambities zetten’

Er met elkaar voor zorgen dat NAC op korte termijn vast in de Eredivisie speelt. Met die ambitie is Cees Meeuwis onlangs begonnen als voorzitter van het stic...

3 april 2023