Bekwaam InterimManagement ook volgend jaar van de partij

Ook in het aankomende voetbalseizoen zal Roy Kolmschot weer aanwezig zijn in het Rat Verlegh Stadion. Samen met een aantal bevriende ondernemers zullen zij wederom plaatsnemen op de business seats in het Rat Verlegh Stadion.

30 juni 2022

Al meer dan 25 jaar Bekwaam in het vak

"We hebben een groot netwerk en door nauw contact met onze relaties kunnen we effectief een passende match maken. Wij bemiddelen bekwame professionals naar een opdracht in de wereld van de infrastructuur. We hanteren een persoonlijke aanpak, we zijn nauw betrokken bij het hele proces en we werken met gevoel. Want alleen door actief luisteren en doorvragen, krijgen wij professionals op de juiste opdracht."

Website Bekwaam InterimManagement

Over Roy

"Recruitering en bemiddeling van technische professionals zie ik als een volwaardig beroep waar ik me lekker bij voel, trots op ben en de komende jaren wil blijven doen. Ik onderscheid mezelf door mijn grote betrokkenheid, gedrevenheid en het plezier in het werk. Door mijn inhoudelijke kennis en inlevingsvermogen in de vraag van onze opdrachtgevers weet ik de juiste professional te vinden en te enthousiasmeren. Ik weet door te dringen tot de kern. Wil graag alles weten van de achtergrond van het bedrijf, de context van de rol en de relevante marktontwikkelingen. Met mijn nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen krijgt ik de onderste steen boven. Mijn inspanningen worden beloond als ik mensen zie groeien en er diepgang is in de samenwerking met opdrachtgevers en professionals."

Gekoppelde bedrijven (1)
Bekwaam InterimManagement BV

Bekwaam InterimManagement BV

Bekwaam bemiddeld (zelfstandige) Professionals in de (rail) infra en bouw. Focus op Assetmanageme...

Meer nieuws

3 vragen aan… Frank Smael van Trust Verhuizingen

In deze rubriek maken we kennis met steeds een andere sponsor van NAC. Frank Smael van Trust Verhuizingen neemt het woord.

11 februari 2021

Boutique hotel Het Scheepshuys opent deuren voor zakelijk Breda

11 juni 2021 Harry Nac

Natusport draagt via NAC Breda haar steentje bij in de Sportwereld.

Natusport is een relatief jong bedrijf op het gebied van sportvoeding in NZVT-supplementen. Graag levert Natusport een bijdrage aan het (top)sportklimaat in ...

22 maart 2021