Beelen.nl nieuwe sponsor van NAC Breda!

Beelen.nl stapt in als sponsor van NAC Breda. Vorige week tekenden Julius Bakker en Floris Gloudemans de sponsorovereenkomst die Beelen.nl tot einde van het seizoen aan NAC Breda verbindt.

29 november 2021

Beelen.nl

Beelen.nl staat voor het sluiten van materiaalcirkels. In ruim 25 jaar groeiden wij uit tot duurzame aannemer in de sloopsector, recyclaar van bouw- en sloopreststromen en verwerker van bedrijfsafval. Sinds onze oprichting is innovatie één van onze belangrijkste drijfveren, waarbij digitalisering al jaren één van de belangrijkste gereedschappen is.

Door ons ondernemende en doortastende karakter zijn we uitgegroeid tot een belangrijke speler in de Nederlandse markt met een omzet van bijna 150 miljoen euro en meer dan 400 betrokken medewerkers. Onze zeven locaties, die grotendeels aan het water liggen, bieden logistieke voordelen waardoor wij onze klanten optimaal en duurzaam kunnen bedienen. Daarnaast gebruiken we modern materieel om zo schoon en energiezuinig mogelijk te werken. We staan voor verantwoord en inclusief werkgeverschap en investeren in de veiligheid en welzijn van onze mensen voor de lange termijn

Website Beelen.nl

Vertrouwen in de nabije toekomst

Ondanks dat de COVID-19 regels inmiddels zijn aangescherpt weten diverse nieuwe bedrijven de businessclub van NAC te vinden. Met vertrouwen zien zij de nabije toekomst tegemoet en wij hopen een ieder dan ook snel te mogen begroeten in het Rat Verlegh Stadion. Ook benieuwd naar de zakelijke mogelijkheden voor de rest van het seizoen? Neem dan contact op met de afdeling commercie.

Neem contact op
Meer nieuws

Het zakelijk inzicht van Rolf Hartman van Auto Hartman

In deze rubriek delen sponsoren hun ultieme zakelijke tip of een belangrijk inzicht dat ze kregen tijdens het ondernemen.

28 januari 2021

Bestel nu je thuisdiner om tijdens de wedstrijd van te genieten

Niet alleen de sponsoren denken met weemoed terug aan de ouderwetse Avondjes NAC, ook onze horecapartners missen deze gezellige events gigantisch. Om onze ho...

30 november 2020

Vacature: ben of ken jij NAC's volgende commercieel manager?

Er komt een hele mooie, uitdagende functie vrij bij NAC. Lees snel meer en wie weet zet jij de volgende stap in je carrière wel bij je favoriete voetbalclub.

8 oktober 2020