Beelen.nl nieuwe sponsor van NAC Breda!

Beelen.nl stapt in als sponsor van NAC Breda. Vorige week tekenden Julius Bakker en Floris Gloudemans de sponsorovereenkomst die Beelen.nl tot einde van het seizoen aan NAC Breda verbindt.

29 november 2021

Beelen.nl

Beelen.nl staat voor het sluiten van materiaalcirkels. In ruim 25 jaar groeiden wij uit tot duurzame aannemer in de sloopsector, recyclaar van bouw- en sloopreststromen en verwerker van bedrijfsafval. Sinds onze oprichting is innovatie één van onze belangrijkste drijfveren, waarbij digitalisering al jaren één van de belangrijkste gereedschappen is.

Door ons ondernemende en doortastende karakter zijn we uitgegroeid tot een belangrijke speler in de Nederlandse markt met een omzet van bijna 150 miljoen euro en meer dan 400 betrokken medewerkers. Onze zeven locaties, die grotendeels aan het water liggen, bieden logistieke voordelen waardoor wij onze klanten optimaal en duurzaam kunnen bedienen. Daarnaast gebruiken we modern materieel om zo schoon en energiezuinig mogelijk te werken. We staan voor verantwoord en inclusief werkgeverschap en investeren in de veiligheid en welzijn van onze mensen voor de lange termijn

Website Beelen.nl

Vertrouwen in de nabije toekomst

Ondanks dat de COVID-19 regels inmiddels zijn aangescherpt weten diverse nieuwe bedrijven de businessclub van NAC te vinden. Met vertrouwen zien zij de nabije toekomst tegemoet en wij hopen een ieder dan ook snel te mogen begroeten in het Rat Verlegh Stadion. Ook benieuwd naar de zakelijke mogelijkheden voor de rest van het seizoen? Neem dan contact op met de afdeling commercie.

Neem contact op
Meer nieuws

Linda Gelton van Renewi nieuwste lid van de NAC Businessclub!

Vanaf volgend seizoen zal Linda haar intrede doen bij de NAC Businessclub. Namens het bedrijf Renewi zal ze bij zoveel mogelijk evenementen aanwezig zijn.

23 juni 2023

Oktober editie NAC Zaken

Deze week mag u de nieuwe editie van het NAC Zaken Magazine weer op de mat verwachten, we wensen u veel leesplezier!

25 oktober 2023

Barbershop Evaz sluit zich aan bij de NAC Business Academy

Fabio Evaz sluit komend seizoen aan bij de NBA met zijn Barbershop. Barbershop Evaz, dé plek waar ze gespecialiseerd zijn in het knippen en verzorgen van...

25 juli 2023