Businessclubactiviteit: Koffie met ...

Een nieuw jaar betekent ook nieuwe kansen en nieuwe activiteiten in de NAC Businessclub. De Businessclub agenda van 2021 trappen we dan ook goed af om in samenwerking met de Avenue, Koffie met … aan te bieden. Vanaf de koffietafel willen wij u hierin meenemen in een deel NAC Breda, maar willen we u bovenal de nodige handvaten geven om te netwerken. Gezien de huidige lockdown zal deze editie digitaal zijn, maar dat maakt het niet minder interessant. Vanaf de koffietafel willen we u tevens kennis laten maken met onze nieuwe commercieel manager: Joris Gieske. Joris is sinds december actief bij de Parel van het Zuiden en heeft in zijn eerste maand al een aantal van u gesproken. Samen met de andere accountmanagers zal hij spoedig in contact met u komen, om zodoende uitgebreid kennis te maken met onze Business Club. Tijdens Koffie met zal Joris u o.a. meenemen in de visie van 2021 en bent u in de gelegenheid uw vragen op commercieel vlak aan hem te stellen. In het tweede deel verdelen wij u digitaal in een aantal groepen, waarbij u in de gelegenheid bent uw mede Businessclub leden een gelukkig 2021 te wensen en te netwerken. Graag zien wij u 19 januari, en heffen we de koffiemok op een gezond en sportief nieuwjaar!

07 januari 2021
Meer nieuws

Onze wisselspelers zitten er warmpjes bij deze winter

Vanaf komende wedstrijd in het nieuwe kalenderjaar, de uitwedstrijd tegen Excelsior, zullen de wisselspelers tijdens de wedstrijd er warmpjes bij zitten.

30 december 2020
Sfeerverslag seizoensopening NAC Business Club (video) | NAC Zaken

Video: sfeerverslag seizoensopening NAC Business Club

Maandag 28 september organiseerde NAC de jaarlijkse kick-off van het seizoen voor de NAC Business Club. Dit jaar was de kapel van Ingenhousz aan het Doctor J...

8 oktober 2020

Vacature: ben of ken jij NAC's volgende commercieel manager?

Er komt een hele mooie, uitdagende functie vrij bij NAC. Lees snel meer en wie weet zet jij de volgende stap in je carrière wel bij je favoriete voetbalclub.

8 oktober 2020