Able2 in het programma ‘Doe Maar Duurzaam’ van RTLZ

‘Doe Maar Duurzaam’ is hét zakelijke televisieprogramma van RTLZ waarin diverse ontwikkelingen en innovaties aan bod komen. In iedere aflevering wordt er een ander thema centraal gesteld. De aflevering van ‘Doe Maar Duurzaam’ met Able2 kunt u zien op RTLZ op zaterdag 27 maart 2021 vanaf 17.25u uur.

23 maart 2021

Mensen worden steeds ouder en willen ook langer zelfstandig blijven wonen. Able2 is een importeur/distributeur van zorg- en revalidatiehulpmiddelen die producten levert die hieraan bij kunnen dragen. Van kleine onbekende producten zoals eet- en drinkhulpmiddelen en gipshoezen tot innovatieve, duurzame producten zoals kalenderklokken en alarmeringshorloges. In deze uitzending wordt ook uitgelegd op welke manier Able2 de focus legt op het duurzame aspect.

Mocht u de aflevering van 27 maart niet kunnen zien, dan krijgt u de kans deze in de herhaling te bekijken op zondag 28 maart 2021 vanaf 16:25 uur of op maandag 29 maart 2021 vanaf 07:25 uur.

Veel kijkplezier toegewenst!

Gekoppelde bedrijven (1)
Able2

Able2

Hulp vragen is goed maar als het bij dagelijkse activiteiten zoals aankleden en eten is dan wordt...

Meer nieuws

Uw uiting hier? Dat kan!

Momenteel spelen wij onze wedstrijden door de COVID-19 maatregelen zonder publiek. Het betreurt ons om niemand in het stadion te kunnen verwelkomen.

29 oktober 2020
Midglas naamgever trainingscomplex NAC

Nieuwe naam voor het trainingscomplex in Zundert: Midglas Trainingscentrum

De trainingslocatie van NAC Breda heeft zich met ingang van dit seizoen verzekerd van een nieuwe naam. Het Bredase bedrijf Midglas, al meerdere jaren actief ...

1 juni 2020

De Kort Catering terug in de Businessclub!

De Kort Catering uit Rijen is weer terug als lid van de Businessclub. Marcel de Kort en Joost Broeders tekende afgelopen week de overeenkomst waarbij zij hun...

11 november 2021