3 vragen aan… Twan Heemskerk van Heemskerk Kantoormeubelen

In deze rubriek maken we kennis met steeds een andere sponsor van NAC. Twan Heemskerk van Heemskerk Kantoormeubelen neemt het woord.

21 december 2020

Wat vertel je op een verjaardag wat je doet?

Wij zorgen ervoor dat jouw kantoor ingericht is naar jouw wensen en smaak op een manier die bij je past. Meubilair, vloeren, raamdecoratie, schilderwerk, wandbekleding, glazen wanden: we nemen je het allemaal uit handen en leveren een totaalpakket. Ook als je thuis werkt en op zoek bent naar één bureau zit je bij ons goed. Een interessante ontwikkeling is dat het geluk van de werknemer steeds meer voorop staat. De inrichting en comfort van een kantoor speelt daarbij een grote rol. Denk daarbij aan een fijne werkplek, een creatieve hoek of een stilteruimte en een tafeltennistafel: het draagt allemaal bij een positief gevoel op de werkvloer. Wij denken met je mee en zorgen voor de beste inrichting voor jouw (thuis)kantoor.

Wat is op dit moment je grootste uitdaging?

De logistiek rondkrijgen. Voordat het coronavirus uitbrak, brachten we tien werkplekken naar één locatie. Nu leveren we tien werkplekken op tien verschillende locaties. Daar gaat meer tijd inzitten. We vinden het belangrijk dat iedereen snel van zijn of haar nieuwe werkplek kan genieten, dus is het een uitdaging om alle ritten goed en georganiseerd in te plannen.

Wat is je meest memorabele NAC-herinnering?

Dat was op 28 mei 2017. NAC won met 1-4 van NEC. Toen de spelers terugkwamen in Breda was het één groot feest in de stad. Op P5 sprongen we met de Snollebollekes van links naar rechts, niets was te gek. Het hele terrein ging op een neer. De dag daarna stond de Grote Markt volledig op z’n kop. Bij volwassen mannen zag je de tranen in de ogen, zo blij als een kind. Dat blijft je altijd bij. Het gaat nu even wat minder, maar ik heb er alle vertrouwen in dat we weer in de Eredivisie belanden. Daar horen we thuis.

Gekoppelde bedrijven (1)
Heemskerk Kantoormeubelen

Heemskerk Kantoormeubelen

Of het nu gaat om één stuks of eenheid van al het kantoormeubilair, Heemskerk Kantoormeubelen v...

Meer nieuws

TES groep blijft ook in seizoen '23/'24 trouwe sponsor van NAC Breda

Directeur Arnoud Mol van TES Groep heeft vorige week hun sponsorcontract verlengd, hij zal wederom aanwezig zijn in de Mark en Aa Lounge komend seizoen.

4 juli 2023

DRV en mth worden Moore DRV en Moore MTH

De twee Nederlandse kantoren die zijn aangesloten bij Moore Global, het wereldwijde netwerk van onafhankelijke accountantskantoren, gaan Moore in hun naam vo...

20 januari 2022

Bouwmensen Zuid-West stapt in voor de rest van het seizoen

Bouwmensen Zuid-West stappen in bij de Nassau Lounge voor de tweede seizoenshelft. De oorsprong van Bouwmensen Zuid-West ligt in het begin van de jaren ta...

15 december 2023