3 vragen aan... Jaap Bakker van rugsponsor Welkom Energie

In deze rubriek maken we kennis met steeds weer een andere sponsor van NAC. Jaap Bakker van NAC’s rugsponsor Welkom Energie neemt het woord.

02 november 2020

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Jaap Bakker, algemeen directeur, oprichter en eigenaar van Welkom Energie – de jongste energiemaatschappij van Nederland. Wij leveren groene energie en doen veel aan sociale projecten.

 

Hoe lang zijn jullie al sponsor en waarom?

Sinds 2019 zijn wij rugsponsor, maar in 2017 hebben we al eerder samengewerkt met NAC. Ja, ons hoofdkantoor zit in Almere maar ik kom uit het zuiden. Als jongen uit de Alblasserwaard was ik al fan van NAC. Ben heel blij dat we het team op deze manier kunnen sponsoren.

 

Wat is je meest memorabele wedstrijd en waarom?

Nou, het is misschien niet een antwoord dat je verwacht, maar de meest memorabele wedstrijd was de halve bekerfinale tegen Feyenoord afgelopen jaar. Als je daar in de Kuip zit denk je ‘Wat een beleving, dit maak je niet zomaar mee.’ Maar echt alles zat tegen die dag – het weer, het eigen doelpunt, de vorm van Feyenoord. Terwijl we juist net zo’n stijgende lijn te pakken hadden… Nogal een pak slaag. Toen ik het stadion uitliep, zo triestig in de regen en in het donker klopte het plaatje helemaal. Dat vergeet je niet snel. 

Gekoppelde bedrijven (1)
Welkom Energie

Welkom Energie

Welkom Energie is een energieleverancier van 100% groene energie. Iedereen is welkom! Dit stateme...

Welkom Energie
Meer nieuws

Komende dinsdag: Avondje NAC vanaf de reservebank thuis

Aankomende dinsdag speelt NAC tegen SC Cambuur, en vanwege de tweedegolf-maatregelen helaas weer zonder publiek. Dat betekent dat we ook het Avondje NAC zond...

15 oktober 2020

Businessclubactiviteit: Koffie met ...

Een nieuw jaar betekent ook nieuwe kansen en nieuwe activiteiten in de NAC Businessclub. De Businessclub agenda van 2021 trappen we dan ook goed af om in sam...

7 januari 2021

Onze wisselspelers zitten er warmpjes bij deze winter

Vanaf komende wedstrijd in het nieuwe kalenderjaar, de uitwedstrijd tegen Excelsior, zullen de wisselspelers tijdens de wedstrijd er warmpjes bij zitten.

30 december 2020