3 vragen aan... Daniëlle van de Werken van hoofdsponsor OK

In deze rubriek maken we kennis met steeds weer een andere sponsor van NAC. Daniëlle van de Werken van hoofdsponsor OK trapt af.

22 oktober 2020

Wie ben je en wat doe je?
Mijn naam is Daniëlle van de Werken, ik ben verantwoordelijk voor marketing bij OK, de trotse hoofdsponsor van NAC.
 
Hoe lang zijn jullie al sponsor bij NAC en waarom?
Sinds juni 2019 zijn we hoofdsponsor van NAC. We waren druk bezig met de realisatie van ons eerste tankstation in Breda, toen ineens de mogelijkheid voorbij kwam om hoofdsponsor te worden. Heel toevallig. Maar wij voelden ons al erg betrokken met de club: ons hoofdkantoor is in Breda gevestigd en de directie draagt sport een warm hart toe. De kogel was dus snel door de kerk. Inmiddels siert ons logo alweer voor het tweede seizoen de borst van de spelersshirts en is het vierde OK tankstation in Breda een feit.
 
Wat is jullie meest memorabele wedstrijd en waarom?
Als ik die vraag binnen onze organisatie stel, dan is het antwoord zeker de thuiswedstrijd tegen NEC in 2017 in aanloop naar de promotie. Er hing een ongekende sfeer in het stadion. Voor mij persoonlijk is het de eerste wedstrijd die ik als vertegenwoordiger van de hoofdsponsor mocht bijwonen: de 5-1 winst op Helmond Sport vorig seizoen. Sindsdien weet ik pas echt waar een ‘Avondje NAC’ voor staat – wat een geweldige ervaring was dat.
 
Als officieuze bonusvraag vragen we onze sponsor een foto te maken van NAC bij hen op kantoor. Hoe is de club aanwezig op de werkvloer? Daniëlle legt uit: "Wij hebben uiteraard hier en daar foto's en ingelijste shirts op het hoofdkantoor, maar onze koffiehoek is extra bijzonder. Hier staat onder andere een beeld van de kunstenaar Marcel Labrie, met als titel 'Best Friend – NAC Edition'."

Gekoppelde bedrijven (1)
OK

OK

Met meer dan 85 tankstations door heel Nederland, sinds 2019 ook in Breda, voorziet OK dagelijks ...

Meer nieuws

Winnaars van de WK Poule ronde 2 nemen prijzen in ontvangst

Afgelopen week hebben de winnaars van de WK Poule ronde 2 de prijzen in ontvangst mogen nemen!

1 december 2022

Maatschappelijk betrokken: NAC Oldstars

Voetbal is méér dan voetbal. Onder dat motto kunnen 60-plussers als voetbalhelden bewegen namens de NAC OldStars. Mede met dank aan PLUK ! Fysiotherapie, d...

28 juli 2020

Ook NAC tankt OK!

Als selectiespeler bij NAC maak je veel meters en is bijtanken op zijn tijd hard nodig. Natuurlijk kies je dan voor de beste brandstof en ga je naar een van ...

17 oktober 2022