We Boost Brands nieuwe sponsor van NAC!

We Boost Brands uit Roosendaal is trotse nieuwe sponsor van NAC Breda en stapt in voor de rest van dit seizoen. Namens We Boost Brands zette business director Martijn van Aalst zijn handtekening onder de overeenkomst en poseerde op de middenstip van het Rat Verlegh Stadion.

22 februari 2023

Online Marketing Bureau We Boost Brands BV

We Boost Brands houdt van scoren en van resultaat. De 20+ specialisten van dit ervaren online performance agency helpen ondernemers om hun groeidoelstelling te bereiken door slimme online marketing & automation campagnes. We Boost Brands is de type aanvoerder die jou transparant en stapsgewijs laat groeien om uiteindelijk dé wedstrijd te winnen. Als bedrijf wil je het juiste publiek aanspreken en overtuigen van jouw product of dienst. Ook wil je je huidige klanten behouden, uitbreiden en top of mind houden door de inzet van CRM, marketing automation en social media marketing. 

Het dienstenpakket bestaat o.a. uit: 

- Google advertenties (SEA)

- Google vindbaarheid (SEO)

- Social Media Marketing

- Leadgeneratie

- Dashboarding

- Marketing automation, CRM en Emailmarketing

- Affiliate marketing

- Contentmarketing

- Strategie en groeimodel

Historie

We Boost Brands is het online marketingbureau voor bedrijven uit Breda en de regio. De eigenaren van We Boost Brands misten in het aanbod van online agencies een hoge mate van transparantie en vastberadenheid om doelen te behalen. Daarom is We Boost Brands in 2018 gestart en dit met een duidelijke missie: Minder Praatjes, Meer Resultaat. 

Sportief

Trainen, trainen, trainen om uiteindelijk te winnen. Alle marketeers van We Boost Brands spenderen 10% van de werkweek aan trainingen, cursussen en opleidingen, zodat deze kennis gedeeld kan worden met alle klanten. Dit trainen en lekker sportief zijn, zit dit verweven in het DNA van We Boost Brands. Vanuit de passie voor sport en gezondheid is We Boost Brands de mediapartner geworden van diverse regionale tennis-, padel en voetbalverenigingen. Ook zetten ze zich in om inwoners uit diverse gemeentes (weer) fit te worden, op fysiek en mentaal gebied.

Exclusief voor NAC Zakelijk

Samen winnen? De online- en merkstrategen van We Boost Brands bieden alle aangesloten bedrijven bij NAC een vrijblijvend strategiebepaling aan!  Neem vrijblijvend contact op via de onderstaande button.

We Boost Brands
Meer nieuws

Neggers Reclame past dakrand Rat Verlegh Stadion aan

Het zal u wellicht niet zijn ontgaan, maar de volledige dakrand van het Rat Verlegh Stadion is vernieuwd. Neggers Reclame heeft de afgelopen periode deze ran...

25 oktober 2022

In Doessouf vak thuis zijn NAC-fans één met de spelers

Tussen de spelers en trainers zitten tijdens een Avondje NAC, maar dan zonder lijfelijk aanwezig te zijn. Veel kinderen ervaren dit seizoen hoe dat is in ‘...

25 september 2023

Ook komende vijf jaar Amstel op de tap; NAC Breda en Heineken verlengen partnership met vijf jaar

NAC Breda en HEINEKEN Nederland zijn tot overeenstemming gekomen over een nieuwe overeenkomst voor de duur van vijf jaar. Hierdoor zal ook de komende vijf ja...

22 december 2021