Van Iersel Luchtman advocaten sluit zich aan bij zakelijk netwerk NAC Breda

Van Iersel Luchtman advocaten zal zich per heden aansluiten in de businessclub van NAC Breda. Tevens zullen zij de thuiswedstrijden bijwonen vanuit de Nassau lounge. Eerder deze week werden zij vanuit NAC Breda dan ook welkom geheten!

04 maart 2022

Van Iersel Luchtman Advocaten & NAC Breda

"Wij zijn trots dat we NAC Breda op juridisch gebied mogen bijstaan. Al 65 jaar ondersteunen wij bedrijven en ondernemers in hun groei, of staan we ze bij in uitdagende tijden. Wij leveren juridische diensten van hoge kwaliteit op een tiental rechtsgebieden en zijn tevens gespecialiseerd in diverse branches zoals bouw & huisvesting, finance, gaming, zorg en uiteraard sport. Daardoor weten wij precies wat er binnen een specifieke sector leeft."

Sport

"Of het nu gaat om de breedtesport of topsport, clubs/verengingen of sportbonden, individuele (top)sporters of (commerciële) sportploegen: de advocaten van ons brancheteam sport voorzien u van professioneel juridisch advies. Wij hebben namelijk een jarenlange ervaring in deze branche: niet alleen als advocaat, maar ook als topsporter. Daarom maken wij als juridische partner ook graag onderdeel uit van uw team."

website Van Iersel Luchtman advocaten

Contactpersoon Frank Verlaan
f.verlaan@vil.nl
088 – 90 80 800

Meer nieuws

PCI sluit zich aan bij Business club NAC Breda

De NAC business club telt sinds afgelopen vrijdag een nieuw business club lid extra. Wij verwelkomen PCI Nederland in de Nassau Lounge. Voorafgaand aan de we...

5 april 2022

NAC Businessclub verwelkomt Huijbregts Vastgoedadvies!

Dit seizoen is Huijbregts Vastgoedadvies ingestapt in de NAC Businessclub. Pascal Verhulst zal aanwezig zijn bij de Businessevents van de NAC Businessclub. W...

29 maart 2023

Rijschool Besure sluit aan bij de NAC Business Academy!

Voor jou de snelste weg naar je rijbewijs! Met honderden tevreden klanten helpen zij graag mensen naar een groot mijnpaal in het leven: je rijbewijs.

6 februari 2023