Van Iersel Luchtman advocaten sluit zich aan bij zakelijk netwerk NAC Breda

Van Iersel Luchtman advocaten zal zich per heden aansluiten in de businessclub van NAC Breda. Tevens zullen zij de thuiswedstrijden bijwonen vanuit de Nassau lounge. Eerder deze week werden zij vanuit NAC Breda dan ook welkom geheten!

04 maart 2022

Van Iersel Luchtman Advocaten & NAC Breda

"Wij zijn trots dat we NAC Breda op juridisch gebied mogen bijstaan. Al 65 jaar ondersteunen wij bedrijven en ondernemers in hun groei, of staan we ze bij in uitdagende tijden. Wij leveren juridische diensten van hoge kwaliteit op een tiental rechtsgebieden en zijn tevens gespecialiseerd in diverse branches zoals bouw & huisvesting, finance, gaming, zorg en uiteraard sport. Daardoor weten wij precies wat er binnen een specifieke sector leeft."

Sport

"Of het nu gaat om de breedtesport of topsport, clubs/verengingen of sportbonden, individuele (top)sporters of (commerciële) sportploegen: de advocaten van ons brancheteam sport voorzien u van professioneel juridisch advies. Wij hebben namelijk een jarenlange ervaring in deze branche: niet alleen als advocaat, maar ook als topsporter. Daarom maken wij als juridische partner ook graag onderdeel uit van uw team."

website Van Iersel Luchtman advocaten

Contactpersoon Frank Verlaan
f.verlaan@vil.nl
088 – 90 80 800

Meer nieuws

3 vragen aan… Martijn van Mosel van Het Badhuys

In deze rubriek maken we kennis met steeds een andere sponsor van NAC. Martijn van Mosel van Het Badhuys neemt het woord.

15 januari 2021

Uw uiting hier? Dat kan!

Momenteel spelen wij onze wedstrijden door de COVID-19 maatregelen zonder publiek. Het betreurt ons om niemand in het stadion te kunnen verwelkomen.

29 oktober 2020

NAC Breda verwelkomt Assist Logistiek

Aankomend seizoen wordt de NAC Business club uitgebreid met de NAC Business Academy (NBA). Aankomend seizoen zal de NBA worden opgezet voor de start-ups, jon...

23 juni 2022