TFC ook in seizoen 2023-2024 sponsor van NAC!

TFC blijft ook NAC in seizoen 2023-2024 trouw en verlengde afgelopen week de overeenkomst. Directeur Alexander Zandbergen poseerde voor het nieuwe reclamebord dat tevens is aangepast met de nieuwe huisstijl van TFC.

07 maart 2023

TFC

TFC ontzorgt (inter)nationale transporteurs met een compleet pakket aan diensten, persoonlijke service en actuele kennis van de markt. Met TFC card tanken zij voordelig in een fijnmazig Europees netwerk. Road services, toloplossingen, BTW en accijns terugvragen voegen we snel en eenvoudig toe, want we regelen alles in huis. Geen taalbarrières, lange wachttijden of administratieve rompslomp meer. Zo, brengt TFC elke dag met plezier de vloot van transporteurs in beweging.

Website TFC
Meer nieuws

We zijn blij om samen te werken met NAC en kijken ernaar uit om ons NED.werk te verbreden!

NED Personeel is specialist voor al uw personeelszaken. U kunt bij hen terecht voor het detacheren, uitzenden, backoffice dienstverlening, horeca payroll, sa...

29 november 2023

Platform P nieuw lid NAC Businessclub

Platform P, bureau voor printmanagement uit Breda, stapt in bij de businessclub van NAC Breda en tekent een overeenkomst tot eind van seizoen 2022-2023!

23 november 2021

De ondernemerstip van: Steven van Batenburg

In deze rubriek delen sponsoren hun ultieme zakelijke tip of een inzicht dat ze kregen tijden het ondernemen. Deze keer aan het woord: Steven van Batenburg. ...

16 september 2022