Scoor je NAC-vlag en doe mee met #raiseyourflag

Wellicht heb je in de afgelopen weken tijdens wedstrijddagen de geel-zwarte vlag door heel Breda al zien wapperen. Voor de campagne #raiseyourflag deelde NAC 8200 vlaggen uit aan seizoenkaarthouders. Goed nieuws: de verenigingsvlag is nu ook beschikbaar voor sponsoren en de eerste vlag krijgt u van ons.

09 maart 2021

Bestel je vlag

Door het verspreiden en hijsen van de vlag kleurt onze regio geel-zwart. Wil je ook meedoen het NAC-gevoel te verspreiden? Bestel dan hier je vlag. De eerste vlag is gratis, daarna betaal je € 9,99 per vlag.

Breda kleurt geel-zwart

Nice to know: de vlag is de gerestylede variant van de verenigingsvlag waarmee NAC is opgericht in 1912 en haar eerste stappen in het betaald voetbal zette. Hang de vlag op wedstrijddagen voor de winkelruit, aan de gevel van je bedrijf of gebruik de vlaggenmast aan je woning en laat zien dat je onze jongens steunt. Laten we samen heel Breda en omstreken geel-zwart kleuren! Meer weten over deze vlag? Kijk dan de video over de vlag op ons YouTube kanaal.

Bedankt!

Een woord van dank aan NAC Supportersvereniging, NAC Museum, de Clubraad, Breda Loco’s, Stichting Vak G, B-Side Rats, De Rat, Fr0nt76, Samen voor NAC, F7 Ultras en Euro Promo Textiel voor het mogelijk maken van #raiseyourflag.

Meer nieuws

Het zakelijk inzicht van Mattijs Manders

Speciaal voor de lancering van ons nieuwe digitale platform vroegen we Algemeen Directeur van NAC Mattijs Manders om zijn belangrijkste zakelijke tip te dele...

28 september 2020

3 vragen aan… Jaimie Poppelaars van Euro-Rijn XL Logistics

In deze rubriek maken we kennis met steeds weer een andere sponsor van NAC. Jaimie Poppelaars van Euro-Rijn XL Logistics neemt het woord.

8 april 2021

Wuzzi alert: thuis in Breda

Voor respectievelijk werk en studie streken Marc te Riele en Frank Haafs kort voor de millenniumwisseling neer in Breda. Ze kwamen een paar deuren bij elkaar...

10 december 2020