Schipper Accountants & Talentontwikkeling

Schipper Accountants & Talentontwikkeling gaan hand in hand. Onlangs werd een handtekening gezet onder de sponsorovereenkomst die hen wederom voor een seizoen als hoofdsponsor van de jeugdopleiding aan de Parel van het Zuiden bindt. Ook binnen de eigen organisatie werden er diverse talenten vastgelegd!

21 januari 2022

Schipper Accountants

Wij zijn Schipper Accountants. Wij werken aan een succesvolle toekomst van onze klanten en van onze eigen organisatie. Dat kan alleen met betrokken medewerkers. Medewerkers die hun talenten maximaal benutten om zo de beste versie van zichzelf te worden.

Talenten zorgen er voor dat we elke dag beter worden in wat we doen. Dat geldt voor de voetbaltalenten op het veld bij NAC Breda, maar ook voor medewerkers van Schipper Accountants. Het ondersteunen van voetbaltalenten bij de jeugdopleiding doen wij dan ook met trots sinds 2017. Dat blijven we in seizoen 2021-2022 doen.

Boris van Schuppen vs Jan van Opstal

Jan is belastingadviseur in Breda. Jan heeft zijn universitaire opleidingstraject afgerond tijdens zijn dienstverband bij Schipper. Daarnaast is Jan regelmatig in de lokale netwerken te vinden.

Jan: Bij Schipper ervaar ik de vrijheid om mijn eigen werk te organiseren en krijgt talent alle kans om zich te ontwikkelen. En daarmee kan ik het verschil maken bij klanten.

Boris komt uit de eigen jeugdopleiding van NAC. Jan van Opstal is opgeleid binnen Schipper Accountants. Kernwoorden: Ruimte geven en kansen pakken.

Dion Malone vs Niek Kapman

Niek is extern accountant binnen onze groeiende controlepraktijk. Niek heeft tijdens zijn carrière bij Schipper de RA-studie aan de Nyenrode Business Universiteit gevolgd. Niek zet zich in voor het (verder) ontwikkelen van de controlepraktijk in Brabant. Ook heeft hij affiniteit met compliance.

Niek: ''Schipper geeft ruimte om te ontwikkelen op je scherpste kant. Verantwoordelijkheid nemen waar het moet, je eigen invulling geven waar het kan. Zo helpen collega's elkaar en klanten vooruit.''

Dion Malone is bepalend achterin bij NAC, controlerend zoals Niek Kampman. Beiden sterk en een houvast voor het team, zeker in Niek zijn rol binnen compliance.

Nick Olij vs Patrick van Raamsdonk

Patrick is sinds enkele jaren verbonden aan onze organisatie als accountant in Breda. Patrick is al vele jaren werkzaam als mkb-accountant en is een bekend gezicht in de netwerken in Breda en omstreken. Met zijn Big Four-achtergrond brengt hij waardevolle specifieke kennis, ervaring en visie mee.

Patrick: ''Met mijn collega's en klanten gaan we het samen maken in Breda. Dat samen maken in Breda geeft mij elke dag de energie om het beste uit mezelf te halen.''

Nick Olij is keeper en Patrick is dat zelf ook geweest. Nick speelde eerst bij AZ en ook Patrick werkte eerst bij één van de Big Four-kantoren.

Meer nieuws

Rijsbergens expeditiebedrijf kiest bewust voor groen

Expeditiebedrijf DNA United Forwarders regelt land-, lucht- en zeetransport over de hele wereld. Als groene tegenhanger van deze ‘carbon footprint’ activ...

30 november 2023

NAC Breda verwelkomt drie nieuwe sponsoren bij aanvang tweede seizoenshelft!

Zoals in het vorige bericht al te lezen heeft team Commercie van NAC Breda niet stilgezeten! Vanaf de start van de tweede seizoenshelft mogen wij drie nieuwe...

9 januari 2023

Beequip realiseert recordgroei door onderscheidend in te spelen op trends in de markt

Waar traditionele financiers afgelopen jaar grotendeels terughoudend waren met het verstrekken van financieringen aan het mkb, boekte equipment lease special...

3 februari 2022