Tweetal sponsoren sluit zich komend seizoen aan in het Rat Verlegh Stadion

Aankomend seizoen verwelkomt NAC Breda twee nieuwe sponsoren op de business seats. Johan Halters en Gerry Leijten, van Recreatieboerderij Johan en Caroline en van Munnickenheide sluiten zich aan in het Rat Verlegh Stadion.

02 juni 2022

Recreatieboerderij Johan en Caroline

Recreatieboerderij en Boerderij winkel Johan en Caroline is gevestigd in het buitengebied tussen Wagenberg en Made. Je kunt bij ons terecht voor vele mogelijkheden. De boerderijwinkel is dagelijks geopend waar je heerlijk vers fruit en verse groenten en streekproducten kunt vinden. Ook kunnen wij voor jou streekpakketten, fruitmanden en fruitschalen en relatiegeschenken verzorgen. En natuurlijk kun je ook alles online in onze webshop bestellen en bezorgen we het bij je thuis (of je kunt het zelf komen ophalen). Of wat dacht je van wekelijks vers fruit op het werk of een vitaminebox thuis gratis bezorgd!

Voor een leuk dagje uit in onze prachtige speeltuin waar jouw (klein) kinderen naar hartenlust kunnen schommelen, glijden, klimmen en klauteren. Om dit alles nog completer te maken zijn er ook dieren op onze recreatieboerderij zoals schapen, geitjes, kippen, koeien en konijnen. Dit alles op een groot afgesloten terrein zodat je de (klein) kinderen goed in het oog kan houden. Vanaf ons terras serveren wij heerlijke koffie, thee en we hebben ene lunchkaart. En natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht. Drinken en vele soorten ijsjes en heerlijk fruit maakt dit uitje compleet. Als je richting huis gaat kun je jouw dagelijkse vitamines meenemen vanuit onze complete boerderijwinkel. Of vier een geslaagd kinderfeestje bij ons. Gewoon heerlijk spelen of met een leuk en leerzaam element in de vrije natuur.

Zou je jouw verblijf nog langer willen maken? Dat kan! Wij hebben een mooie camping met ruime plaatsen met goed zicht op de kinderen. Autovrij dus zeer kindvriendelijk. Ook beschikken we over boergondische pods op een rustig veldje waar je heerlijk tot rust kan komen maar toch alle faciliteiten in de buurt hebt.

 

Website recreatieboerderij

Munnickenheide

Munnickenheide Camping & Accomodaties heeft diverse overnachtingsmogelijkheden van B&B tot longstay maar ook vergaderen in een landelijke omgeving is mogelijk. Daarnaast hebben zij een charmecamping en zijn in het hoofdgebouw een microbierbrouwerij en schoonheidssalon gevestigd.

Naast rust en ruimte in een landelijke omgeving met uitzicht op de zuiderwaterlinie kunnen gasten ook genieten van een buitengewone prive wellness op ons terrein.

Website Munnickenheide
Meer nieuws

Arthona nieuwste lid van de NAC Business Academy

Roderick Kouwen eigenaar van Arthona zat in het verleden meerdere jaren met zijn vrienden op de B-Side en draagt NAC dus een warm hart toe. Omdat Roderick me...

6 juli 2023

Het zakelijk inzicht van René Poppelaars van BAHM Montage BV

In deze rubriek delen sponsoren hun ultieme zakelijke tip of een belangrijk inzicht dat ze kregen tijdens het ondernemen.

8 januari 2021

Het geheim achter 40 jaar succes: duurzame relaties en fijne collega’s

TES Groep hangt de slingers op. Het installatiebedrijf bestaat 40 jaar, maar er is nog meer te vieren. De duurzame relatie met opdrachtgevers, maar ook de wa...

21 juni 2023