Proef het verschil!

Ook dit seizoen is Koffiebranderij van den Biggelaar van de partij in de businessclub van NAC. Koffiebranderij Van den Biggelaar®, koffie sinds 1884 is gespecialiseerd in de wereld van koffie. Naast heerlijke koffie leveren zij ook koffieautomaten, bijbehorende producten en technische service voor de Horeca en zakelijke markt. Mocht u meer willen weten over het bedrijf en haar koffie dan komt Jeroen graag een bakje koffie drinken.

26 augustus 2022

In een tijd waar Italiaanse koffiemerken ons land veroveren en oud-Hollandse koffiemerken in buitenlandse handen komen, wordt weleens vergeten dat Nederland rijk was aan oude koffiebranderijen. Van den Biggelaar, een koffielabel dat al gebrand werd in het Brabantse Roosendaal sinds 1884, was zo'n koffiebrander.

In 1983 viel het doek voor dit prachtige koffie- en theemerk met een rijke historie. De passie is nooit weggeweest voor dit authentieke Nederlandse merk. Het genoot in heel BeNeLux bekendheid met vestigingen in Roosendaal, Breda, Essen en Antwerpen.

Het is de inspiratie die wij krijgen van deze herinneringen en de passie voor koffie die het in mogelijk maakte om Van den Biggelaar koffie met respect voor de historie opnieuw te gaan branden in onze eigen branderij in Roosendaal.

website Koffiebranderij Biggelaar
Meer nieuws

Het verhaal – 1973

fotografie: Nationaal Archief, collectie Anefo fotograaf: Bert Verhoeff, 2.24.01.05_926-4495

11 juli 2023

HUP NAC! Ook Financieringsgilde verlengt haar sponsorcontract met een jaar.

Financieringsgilde laat hiermee zien dat zij ook met de sponsoring van NAC voor een lange termijn relatie gaan. Ben jij ondernemer of vastgoedbelegger en wil...

29 juli 2022

Boutique hotel Het Scheepshuys opent deuren voor zakelijk Breda

11 juni 2021 Harry Nac