Pre Match bijeenkomst voorafgaand aan NAC- Jong FC Utrecht op 19 november

Vrijdag 19 november neemt NAC het in ons eigen Rat Verlegh Stadion op tegen Jong FC Utrecht. Voorafgaand aan het duel organiseert het commerciële team van NAC voor het eerst een pre-match borrel in een van de lounges in het stadion, de eerste van in totaal vier dit seizoen. De deuren van het Rat Verlegh Stadion openen om 16:30 uur. Om 19:00 uur zal de borrel sluiten en kunt u naar uw eigen skybox of lounge gaan om hier uw relaties te ontvangen. Uiteraard zijn uw relaties ook van harte welkom op de pre-match borrel.

08 november 2021

De borrel is volledig voorzien van hapjes, drankjes, muziek en een buffet! Tussentijds zullen er een aantal gastsprekers kort het woord nemen. Zo is deze editie hoofdtrainer Edwin de Graaf aanwezig met de voorbespreking van de wedstrijd en oud NAC-speler Johan Gabriëls presenteert zijn nieuwe boek.

De pre-match borrel is dé ideale wedstrijdvoorbereiding onder het genot van een hapje, buffet en een drankje. Hopelijk kunnen wij u op vrijdag 19 november om 16:30 uur ontvangen in het Rat Verlegh Stadion.

Prijs per persoon €35,- exclusief BTW. Aanmelden via commercie@nac.nl

 

Meer nieuws

3 vragen aan... Jaap Bakker van rugsponsor Welkom Energie

In deze rubriek maken we kennis met steeds weer een andere sponsor van NAC. Jaap Bakker van NAC’s rugsponsor Welkom Energie neemt het woord.

2 november 2020

Welkom IT Creation!

IT creation wil bedrijven en instellingen in Nederland voorzien van innovatieve IT-infrastructuur oplossingen, die het fundament vormen van hun bedrijfsvoeri...

28 februari 2023

NAC Business Academy verwelkomt nieuwe deelnemer

Volgend seizoen wordt de NAC Businessclub uitgebreid met de NAC Business Academy. De NBA gaan wij per komend seizoen opzetten voor de start-ups, jonge ZZP'er...

15 juli 2022