Zet je in voor de Special Olympics Nationale Spelen

Van 14 tot 16 juni 2024 ga je in Breda en Tilburg heel wat blije gezichten zien. Deze drie dagen staan beide steden in het teken van de Special Olympics Nationale Spelen, het grootste multi-sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking in Nederland. Als ondernemer kun jij deel uitmaken van dit event vol maatschappelijke waarde door een bijdrage te leveren die bij je past.

17 maart 2024

In de eerste plaats zijn de Special Olympics Nationale Spelen een fantastisch sportevenement. Sporten zorgt ervoor dat je je fysiek en mentaal beter voelt, en het draagt bij aan het ontwikkelen van sociale vaardigheden. Dat is voor iedereen een groot voordeel, en voor mensen met een beperking extra belangrijk. Maar het event raakt een nóg diepere laag. Het levert een onmisbare bijdrage aan de positieve beeldvorming van mensen met een verstandelijke beperking als volwaardige burgers van onze samenleving. De Special Olympics Nationale Spelen viert sport, inclusiviteit en talent.

Onbetaalbare glimlach

Het weekend in juni is voor veel sporters een grote happening. Ergens anders slapen, nieuwe vrienden maken, meedoen aan een wedstrijd. Alles in nieuw en spannend. Als ondernemer, mkb’er of zzp’er kun je veel voor de deelnemers betekenen. Een bedrag doneren aan Special Olympics Nationale Spelen is meer dan welkom. Wat ook kan: je medewerkers betrekken en samen in de aanloop naar of tijdens het event aan de slag gaan, bijvoorbeeld als vrijwilligers. Je ziet meteen hoeveel verschil jullie maken. De glimlach die je van de deelnemers terugkrijgt is onbetaalbaar en onvergetelijk.

Lokale bewustwording

Samenwerken met lokale en regionale organisaties is voor de Special Olympics Nationale Spelen van groot belang, want zij maken de Special Olympics Nationale Spelen mogelijk. Tegelijk zorgen ze voor lokale bewustwording en een sterker netwerk rond aangepast sporten. Ook staan ze voor een inclusieve samenleving, waarin iedereen de kans krijgt zijn of haar talent te ontwikkelen. Deze energie straalt ook na het event af op onze sponsoren. Wie werkt er immers niet graag samen met mensen die goed doen hoog op hun lijstje hebben staan? Er zijn geen nadelen aan iets teruggeven aan de maatschappij.

Wil jij je inzetten voor de Special Olympics Nationale Spelen en sport voor mensen met een verstandelijke beperking meer toegankelijk maken? Er zijn veel mogelijkheden, zoals sponsoring, ondersteuning of ander soort bijdragen. Bel of mail met projectdirecteur Niels Cannegieter op 06 19 09 83 91 of niels@specialolympics2024.nl.

Kijk voor meer info op www.specialolympics2024.nl

De cijfers op een rijtje

- 2.500 sporters

- 1.500 vrijwilligers

- 1.000 begeleiders/coaches

- 21 sporten op 20 locaties in

- Breda & Tilburg

- 4.000 overnachtingen in hetSpecialOlympicsDorp op BeekseBergen

- Openingmet 9.000 sporters en toeschouwers

- Meerdan 20.000 maaltijden - 3 side-events

- 10 trotseambassadeurs

Auteur en Fotografie: Olympics Nationale Spelen Lees veder in NAC Zaken magazine

Lees verder in NAC zaken magazine

Meer nieuws

Alles voor een duurzame werkplek.

Na een enerverende transferperiode kunnen wij jullie mededelen dat wij ons contract namens All Office Van den Corput met NAC weer hebben verlengd. Al jaren g...

6 september 2022

NAC Businessclub verwelkomt Fagro!

Fagro is dé interim-organisatie op het gebied van Finance & Control, FinTech / BI en Sustainable Finance.

20 januari 2023

Brouwer&Bien laten bedrijven bloeien

Olga Brouwer en Jacobine de Kievit vormen samen Brouwer&Bien. Met hun kunstplanten, -bomen en -bloemen toveren ze restaurants, cafés, scholen en kantoren om...

1 februari 2023