VANDEPUNT. filmproducties sluit zich aan bij de NAC Businessclub

“Als Brabantse videomakers hebben we een mooie klantenkring opgebouwd in onze provincie (en ook ver daarbuiten). Daartoe mogen we ook fanatieke supporters en sponsors van ons goeie, ouwe N.A.C. rekenen. Dus was het voor ons hoog tijd om in te stappen, en samen tot grote hoogtes te stijgen. Want daar is de hemel altijd stralend blauw.” Aldus Puck Mickers, mede-oprichter van VANDEPUNT. filmproducties.

26 september 2023

Over VANDEPUNT.

VANDEPUNT. is specialist in het produceren van (jouw) film, animatie en timelapse. Dat doen we met een ongekende passie voor communiceren in beeld en geluid. Dat komt goed van pas. Want in een wereld waar goed communiceren steeds meer een must is, wordt ook communiceren met video steeds belangrijker.

Daarom geloven wij in de kracht van video om je punt te maken. Bovendien zitten nieuwsgierigheid en creativiteit in ons DNA. De ideale match om samen jouw boodschap over te brengen. Op de juiste manier. Aan de juiste doelgroep.

Website
Meer nieuws

Geode Management en Advies mouwsponsor NAC Jeugdopleiding

Geode Management en Advies is vanaf heden trotse mouwsponsor van de NAC Jeugdopleiding.

14 maart 2023

Prohuis bouwt met NAC verder aan de toekomst!

Prohuis breekt contract open en is ook de komende jaren trouwe sponsor bij NAC Breda! Op een bijpassende plek tekende Arjan van de Graaf de overeenkomst in b...

22 december 2023

Verbeter je business

Een business runnen is als sporten op het hoogste niveau. Je moet blijven innoveren en alles eruit willen halen. Topsporters worden begeleid door de beste tr...

20 april 2022