Laat ons kennismaken: Dassen De Zeeuw Makelaars

Sinds 1999 is Koen de Zeeuw werkzaam als ondernemend makelaar in Noord-Brabant Met zijn jarenlange ervaring weet hij wat er speelt in de markt en kent hij de huizen, de buurten, de mensen én de wensen in Teteringen-Breda-Oosterhout-Made en omgeving. Door echt de tijd voor je te nemen, zorgt hij ervoor dat je een weloverwogen beslissing kunt maken. Ter aanvulling op zijn zakelijk netwerk sluit Koen in het nieuwe seizoen aan bij de NAC Businessclub.

13 juli 2022

Het lijkt wel alsof iedereen een woning kan kopen of verkopen in deze tijd, maar krijg je wel de beste deal? De deal waar zowel koper als verkoper een goed gevoel aan overhouden. Koen de Zeeuw sluit ‘m voor je en is daarnaast specialist in het opstellen van gevalideerde taxatierapporten voor elke geldverstrekker, de belastingdienst en andere partijen.

website Dassen de Zeeuw Makelaars

Koen de Zeeuw

Koen de Zeeuw werd in 1975 geboren in Raamsdonksveer, groeide op in Made-Drimmelen en woont momenteel alweer 15 jaar in Teteringen.

Koen: “Sinds 1999 ben ik beëdigd makelaar en taxateur. Mijn passie voor mijn vak is tweeledig. Enerzijds vind ik het leuk om als taxateur diep in te zoomen op een woning, de omgeving, bestemmingsplannen, bouwkundige aspecten en dergelijke. En anderzijds vind ik het mooi om als makelaar twee partijen bij elkaar te brengen en ervoor te zorgen dat zij allebei een goed gevoel overhouden aan de overeenkomst. Dat geeft mij ontzettend veel energie.

''Als ik niet aan het werk ben, geniet ik van mijn gezin en vind ik het leuk om vrienden te ontvangen voor een barbecue en een glas wijn. Carnaval vind ik het mooiste feest van het jaar. Tijdens deze dagen kom je me dan ook overal tegen, behalve op kantoor.”

Ook benieuwd naar wat de NAC Businessclub voor jou als ondernemer kan betekenen? Neem dan contact op met NAC via commercie@nac.nl 

Meer nieuws

'Ons doel: mensen mooie herinneringen bezorgen'

Van een online vergadering tot een uitvaartdienst, van een liveshow met dj’s tot een grootschalige presentatie op een beurs, Gotcha AV Solutions uit Molens...

10 mei 2023

NAC verwelkomt nieuw businessclub lid!

Vanaf heden is Emaxis lid van de NAC Businessclub en zal aanwezig zijn bij de evenementen van de tweede seizoenshelft.

16 januari 2024

Trouwe NAC sponsor Bouwbedrijf Vrolijk BV verhuist naar Breda

Per 22 februari 2021 is Bouwbedrijf Vrolijk van Moerdijk naar Breda verhuisd. Het bedrijf betrok het voormalige kantoor van Enexis aan de Edisonstraat 60. De...

2 maart 2021