Joris Gieske nieuwe Manager Sales & Marketing

Joris Gieske (50 jaar) treedt per 1 december 2020 in dienst als Manager Sales & Marketing bij NAC Breda. Gieske is een zeer ervaren commercieel manager in de sportwereld met een bewezen trackrecord. Voor zijn indiensttreding was hij onder meer commercieel verantwoordelijk voor de acht vestigingen van SnowWorld, waaronder SnowWorld in Rucphen, en runde hij zijn eigen sportmarketingbureau.

30 november 2020

Hij was al eerder werkzaam in de voetbalwereld. De eerste stappen in deze wereld zette hij als persvoorlichter van de KNVB en in een latere fase was hij commercieel verantwoordelijk voor het Bredase bedrijf De Oranjecamping. Bekend van de roemruchte fanreizen rond de eindtoernooien van het Nederlands elftal.

NAC krijgt met Gieske een bevlogen sales en marketing professional die als opdracht heeft om een stevig commercieel Eredivisiewaardig fundament te bouwen.

Joris Gieske over zijn aanstelling: “Ik ben enorm trots dat ik NAC commercieel mag gaan vertegenwoordigen. De eerste keer dat ik de potentie van NAC met eigen ogen zag, was toen ik nog werkzaam was voor De Oranjecamping. Ik mocht als ‘buitenstaander’ mee naar ‘Avondjes NAC’ en vanaf dat moment was ik verkocht. Sindsdien volg ik de club op de voet. Dat ik nu commercieel voor deze mooie club de verantwoording draag, zie ik als een grote verantwoordelijkheid. Ik zal dan ook mijn ziel en zaligheid inzetten om de club commercieel klaar te stomen voor de Eredivisie.”

Mattijs Manders: “Gieske is de juiste man op de juiste plaats. Zijn ruime ervaring en grote netwerk gaan NAC helpen om commercieel stappen te zetten. Beiden zien wij de enorme potentie van de club en deze willen wij voor de stad Breda, onze supporters en partners ontsluiten zodat we weer kunnen acteren op het niveau waar wij horen.”

Meer nieuws

Able2 in het programma ‘Doe Maar Duurzaam’ van RTLZ

‘Doe Maar Duurzaam’ is hét zakelijke televisieprogramma van RTLZ waarin diverse ontwikkelingen en innovaties aan bod komen. In iedere aflevering wordt e...

23 maart 2021

Wuzzi alert: thuis in Breda

Voor respectievelijk werk en studie streken Marc te Riele en Frank Haafs kort voor de millenniumwisseling neer in Breda. Ze kwamen een paar deuren bij elkaar...

10 december 2020

Voorproefje: Interview met Maurice Steijn

Komende herfst lees je in NAC Zaken Magazine een interview met nieuwe hoofdtrainer van NAC: Maurice Steijn. Hier alvast een voorproefje van onze coverstory

17 september 2020