D-Logic verlengd samenwerking met NAC Breda!

DLogic is een webdesignbureau in Breda waar klanten zich vertrouwd voelen en waar een servicegerichte aanpak centraal staat.

17 juli 2023

DLogic

In 2007 richtte Dave Boden DLogic op als eenpitter met een passie voor design, hosting en websites. Het is een webdesignbureau dat klanten een vertrouwd gevoel geeft en waar een servicegerichte aanpak centraal staat.

Met zijn kennis, ervaring en onvermoeibare motivatie heeft Dave inmiddels een sterk team om zich heen verzameld, dat bedrijven uit zowel Nederland als België online op de kaart zet.

Wat begon als een kleinschalig webdesignbureau in Zundert is uitgegroeid tot een bekend begrip in Breda en de rest van het land. Tegenwoordig bieden we ook fotografie- en contentcreatie-services aan om het plaatje van webdesign compleet te maken.

Hoewel DLogic resultaat levert op beeldschermen, vinden we het belangrijk om klanten ook persoonlijk te ontmoeten. Wanneer we een website opleveren, brengen we een bezoek en proosten we op een nieuw online succes met ons eigen Lanceerbiertje. Naast webbouwer zijn we dan ook "webbrouwer".

Meer informatie is te zien op onze website.

Website
Meer nieuws

360dgtl nieuwe sponsor NAC Breda

Ook 360dgtl zal dit seizoen te vinden zijn in het Rat Verlegh Stadion! “Als online marketing bureau uit Breda werken we graag met en voor bedrijven uit...

13 september 2023

Als koningen in de nieuwe Kingsmanlounge

Met de Kingsmanlounge heeft het Rat Verlegh Stadion er een prachtige nieuwe sponsorruimte bij. Bedenker Sjack van Leeuwen van Zano Breda en uitvoerder Roel A...

30 maart 2022

Kerstboom verkoop voor nieuw initiatief Vak Thuis!

Om december goed te beginnen en in de kerstsferen te komen organiseert Samen Voor NAC op zaterdag 4 december een kerstboomverkoop in het Rat Verlegh Stadion....

27 november 2021