De Kort Catering terug in de Businessclub!

De Kort Catering uit Rijen is weer terug als lid van de Businessclub. Marcel de Kort en Joost Broeders tekende afgelopen week de overeenkomst waarbij zij hun terugkeer na afwezigheid van twee seizoenen vastlegden.

11 november 2021

De Kort Catering

De Kort Catering is een zelfstandige en onafhankelijke cateraar. Als opdrachtgever bent u dus niet gebonden aan vaste locaties of toeleveranciers. Daarom krijgt elke gelegenheid een originele opzet. Bij u thuis, op kantoor, in een tent of op een bijzondere feestlocatie. De Kort kent de weg! kijk voor meer informatie op de website van Marcel en Joost.

Website De Kort Catering
Meer nieuws

3 vragen aan… Arnoud Genefaas van The Decoration Factory

In deze rubriek maken we kennis met steeds weer een andere sponsor van NAC. Arnoud Genefaas van The Decoration Factory neemt het woord.

26 maart 2021

NAC Breda verwelkomt nieuw gezicht op de business tribune.

Met de competitiestart voor de deur beginnen de tribunes in het Rat Verlegh Stadion aardig vol te lopen. Zo ook op de business tribune verwelkomen we bekende...

25 juli 2022

Elke week uitkijken naar voetjebal

Wouter Von Brucken Fock was jeugdtrainer bij Ajax, ADO en Feyenoord. Achttien jaar geleden ontwikkelde hij Voetjebal, een speelconcept voor kinderen van twee...

13 januari 2024