Daadkrachtig, professioneel logistiek adviesbureau.

Dit seizoen verwelkomen wij een nieuwe sponsor in de Nassau Lounge. Eric Oomen van het bedrijf Boost Logix sluit per heden aan op de sponsortribune van het Rat Verlegh Stadion.

14 september 2022

"Boostlogix is het logistieke implementatie- en adviesbureau op het gebied van operatie, kwaliteit en ICT in transport & warehousing en daarnaast gespecialiseerd in het trainen en coachen van transportplanners. 

Met een team dat bestaat uit mensen met ruime ervaring in de logistieke wereld en jonge talenten heeft Boostlogix alle benodigde kennis en ervaring in huis waarmee we vraagstukken in uw organisatie oplossen. Hands-on, logistiek advies en ook de implementatie en operatie hoort daarbij. Boostlogix brengt de activiteiten onder in vier peilers: Operations, ICT en logistiek, Certificering en Kwaliteit en Transportplanner Opleiding Programma's."

 

 

website Boost Logix
Meer nieuws

Jonge debutanten onder elkaar

Als William Boelens, Boris van Schuppen en Sabir Agougil met zijn drieën een balletje trappen, is het een en al vrolijkheid. William laat de spelers weten h...

28 januari 2022

VGO support NAC Businessclub in het aankomende seizoen!

Aankomend voetbalseizoen telt de zakelijke tribune een nieuwe aanwinst. Net als NAC-aanwinst Boyd Lucassen, tekende ook VGO Support eigenaar Daniel Rebollo...

12 mei 2022

Dataspecialist Vimak BI verlengt sponsoring!

Ook in seizoen 2023/2024 is Vimak BI weer trotse sponsor van NAC Breda.

28 september 2023