Citroën Van Beek ook komende vier jaar autopartner NAC

Ook de aankomende vier jaar zal Citroën Van Beek als trotse sponsor van NAC het wagenpark van de Parel van het Zuiden faciliteren. Citroën Van Beek, onder andere gevestigd aan het Spinveld, tegenover het Rat Verlegh Stadion, is al sinds het seizoen 2017-2018 verbonden aan NAC. Met de verlenging van het partnership rijdt de selectie van de Parel van het Zuiden in ieder geval tot en met het seizoen 2023-2024 in het Franse merk.

08 juni 2020

Met ruim 55 jaar ervaring als officieel Citroën-dealer is Citroën Van Beek een sterke speler binnen de autobranche. Dit gegeven zet kracht bij door het feit dat Citroën Van Beek reeds zes keer, waarvan de laatste keer het afgelopen jaar, is uitgeroepen tot de beste Citroën-dealer van Nederland. Citroën Van Beek is met vijf vestigingen de Citroën-dealer voor Zuidwest-Nederland, daarnaast is Van Beek ook dealer van het Franse luxemerk DS Automobiles.

Commercieel Manager, Sander Mijnhijmer: “We zijn erg blij met de verlenging van dit sterke partnership. Citroën Van Beek is de afgelopen jaren een aangename partner gebleken, waarbij wij zowel de kwaliteit van rijden als de samenwerking als enorm prettig ervaren. Daarnaast is Citroën Van Beek altijd op zoek naar creatieve en unieke manieren om het partnership te activeren bij onze achterban. Het is fantastisch om te zien dat onze overburen zich voor vier jaar langer verbinden aan NAC.”

Gekoppelde bedrijven (1)
Citroën Van Beek

Citroën Van Beek

Citroën Van Beek is met 5 vestigingen hét officiële adres voor CITROËN in Zuidwest-Nederland....

Meer nieuws

Fietsen, feesten en netwerken - Acht van Chaam heeft het allemaal

De Acht van Chaam, een van de oudste wielerkoersen in Nederland, kreeg een gloednieuw jasje en gaat het Brabantse dorp op 26 juli eens flink opschudden. Met ...

17 juli 2023

Staat de NAC Business Fair al in uw agenda?

Op dinsdag 21 juni is het Rat Verlegh Stadion waar u moet zijn! De NAC Business Fair na een afwezigheid van drie jaar wederom in het Rat Verlegh Stadion. D...

14 juni 2022

Bundeling stapt in bij NAC Businessclub

Luuk van Dieten en Bjorn Poels bekrachtigde de samenwerking door afgelopen week in te stappen bij de NAC Businessclub.

21 november 2022