Strategisch partnership NAC, Amstel en Baronie

Bierbrouwer Amstel sluit strategisch partnership met voetbalvereniging Baronie en NAC Breda. Doel van dit strategisch partnership is de verbinding zoeken tussen amateurvoetbal, profvoetbal en de brouwerij. De drie partijen bundelen de krachten om zodoende een gezamenlijke ambitie na te streven en de verbinding te zoeken in de regio.

22 februari 2022

Om de betrokkenheid verder uit te bouwen naar de jeugd van Baronie, nodigen NAC Breda en Amstel de jeugdspelers van de Bredase vereniging uit om eens in het jaar een wedstrijd in het Rat Verlegh stadion bij te wonen. Op deze manier zoeken de netwerken van alle 3 de organisaties verbinding met elkaar, om deze in de toekomst verder uit te bouwen.

NAC in de regio

Voor NAC Breda is de verbinding met de regio een belangrijke pijler. Middels verscheidene initiatieven zoekt men de verbinding met het omland. Onder andere bij het project Samen met NAC, waarbij het doel is om samen met de amateurclubs in West-Brabant het voetballandschap door te ontwikkelen. Aangesloten verenigingen uit de regio kunnen meerdere malen per jaar themabijeenkomsten bijwonen.

Tijdens deze bijeenkomsten gaan trainers van de NAC Jeugdopleiding en andere professionals uit het vakgebied hun kennis met u delen en wordt er een kijkje in de keuken gegeven.

Amstel Kennisdag

Later dit kalenderjaar zal Amstel in het Rat Verlegh Stadion de Amstel Kennisdag organiseren. Deze dag wordt door de brouwerij georganiseerd voor verschillende amateurverenigingen in Zuidwest-Nederland.

Op deze dag worden verschillende workshops gegeven met als doel de verenigingen mee te nemen in de huidige trends en ontwikkelingen in het amateurvoetbal. Aanvullende informatie voor de Kennisdag zal te zijner tijd gecommuniceerd worden via de officiële kanalen van NAC Breda.

 

Is jouw vereniging ook benieuwd naar een mogelijke samenwerking met Amstel en NAC Breda? Neem dan contact op met Joël Roelands op 06-13919111 of via joel.roelands@heineken.com

Meer nieuws

Veko Lightsystems. Clever. Swift. Solid.

Veko Lightsystems International BV ontwikkelt, produceert, en monteert al 45 jaar aluminium lijnverlichting! De lichtsystemen van Veko worden onverpakt, geco...

12 augustus 2022

AMVM Advies B.V. nieuwe sponsor in de Nassau Lounge

Bertwin van de Koevering stapt met zijn bedrijf AMVM Advies B.V. voor de rest van het seizoen in bij de Nassau Lounge en was afgelopen vrijdag bij de wedstri...

11 januari 2023

KORT Bouw & Vastgoed Advies ook komend seizoen aanwezig in 1973 Lounge!

KORT Bouw & Vastgoed Advies is ook komend seizoen aanwezig in de 1973 Lounge! Afgelopen seizoen is Olaf Kort ingestapt en verlengd zijn seats naar alle tevre...

10 juli 2023