5 nieuwe sponsors stellen zich voor

Ons netwerk is een flink aantal nieuwe sponsoren rijker. We zijn vereerd dat zoveel nieuwe sponsoren zich in de afgelopen maanden aansloten. Vijf nieuwe leden stellen zich kort voor.

05 april 2023

WIE: DENNIS DE JONGH EN MARCEL HOPPENBROUWERS | ORGANISATIE: WHEELRS

Wat doet Wheelrs?
Wheelrs levert sinds 2017 ict-tools aan organisaties die hun medewerkers met korte opdrachten in de buitendienst op pad sturen. Denk aan
monteurs, installateurs, thuiszorgmedewerkers en autotransporteurs. Deze mensen ontvangen hun opdracht via een app, en na afloop kunnen
ze heel simpel rapporteren. Onze punchline is: ‘Minder gedoe, meer werkplezier’.

Waar zijn jullie trots op?
Wat helpen bedrijven hun proces efficiënter te maken. Medewerkers kunnen hierdoor doen waar ze goed in zijn. We zijn onderscheidend in die zin dat Wheelrs geen standaardpakket is. We passen onze techniek aan aan de situatie van elke individuele opdrachtgever.

Wat is jullie grootste uitdaging?
We willen verder groeien. We zijn overtuigd van ons product; het heeft zich nu in uiteenlopende branches bewezen. Voor die groei moeten we risico’s nemen en zaken uitproberen. Maken we de juiste keuzes? Dat is natuurlijk altijd spannend.

Hebben jullie een dierbare NAC herinnering?
Marcel: ‘Bij de 3-3 tegen Feyenoord, in 2006, viel ik van vreugde bijna drie rijen naar beneden. En uitgerekend de dag waarop de B-side in brand stond, mocht ik voor het eerst alleen met een vriendje naar NAC. Dat werd een indrukwekkende avond, ook omdat we met 5-1 wonnen.’

Dennis: ‘De bekerwedstrijd in de Arena, waar we wonnen met 1-0. We waren zo blij als je kunt zijn in een vak vol Amsterdammers.’

WIE: JORIK VAN RUN | ORGANISATIE: REFRESH REINIGINGEN

REFRESH Reinigingen reinigt wagenparken en bedrijfsauto’s op locatie. Wij werken met hogedrukstoom waarmee we maar vijf tot tien liter water per auto verbruiken. Wij reinigen beter dan een reguliere wasstraat en komen op locatie, zodat werknemers kunnen doorgaan met waar ze mee bezig zijn. Voor wagenparken vanaf drie auto’s komen we in actie, in Nederland en België.

Wat is je grootste uitdaging?
Het bedrijf is pas anderhalf jaar oud en dus is de naamsbekendheid nog in opbouw. Mijn netwerk is nog niet groot genoeg en ik moet ontdekken wat de slimste manieren zijn om bij de juiste mensen aan tafel te komen. Onze dienst is van meerwaarde voor leasebedrijven en bedrijven met meerdere auto’s. Bij die bedrijven is er vaak één persoon verantwoordelijk voor het wagenpark, maar die is niet altijd goed bereikbaar. Via de NAC-businessclub wil ik met relevante mensen in gesprek komen.

Heb je een dierbare NAC-herinnering?
Als kleine jongen ging ik samen met mijn vader naar NAC. Onderweg naar het stadion zongen we uit volle borst mee met de cd die mijn vader zelf had gemaakt. Die cd bestond uit zo’n vijf NAC-liedjes en duurde precies even lang als de reis van onze voordeur naar het stadion. Nu is NAC voor mij synoniem geworden aan samen zijn met mijn vrienden. We hebben allemaal drukke banen en zien elkaar niet vaak. Op vrijdagavond naar NAC is meer dan gezellig.

WIE: ROBERT VAN DE SANDE | ORGANISATIE: NL MATCH

Wat voor bedrijf is NL Match?
NL Match is een B2B-callcenter voor de zakelijke markt, met klanten als Alliance, NS Zakelijk, T-Mobile en Centric. We hebben een vestiging in Dordrecht, en een team van Nederlanders die in Spanje wonen. Sinds een jaar ben ik eigenaar van NL Match, dus dit is het  moment om me aan te sluiten bij de businessclub van NAC en mijn netwerk uit te breiden.

Waar ben je trots op?
Vooral op de kwaliteit van onze dienstverlening. En we zijn een goede werkgever. We hebben alleen maar vaste medewerkers, in totaal 50, die door drie vaste coaches worden begeleid en getraind. Zo kunnen we de beste afspraken maken.

Wat is je grootste uitdaging?
We willen groeien, maar daarbij die hoge kwaliteit behouden. Ook in onze branche is personeelstekort. Hoe vind je dan toch de juiste mensen?

Heb je een dierbare NAC-herinnering?
Dat wordt moeilijk kiezen. NAC is een belangrijk deel van mijn sociale leven; ik kom al sinds mijn tiende in het stadion. Wedstrijden kijk ik altijd samen met mijn vrienden, vanuit vak G. Als ik dan toch iets moet noemen: de promotie in 2000 was geweldig, met dat feest op de markt. En de wedstrijd NAC-NEC, met een wonderschone goal van Dessers. Dat vergeet ik nooit.

WIE: WOUTER VAN LOON EN STEF LEIJTEN | ORGANISATIE: VAN IERSEL LUCHTMAN ADVOCATEN

Wat doet Van Iersel Luchtman Advocaten?
Ons advocatenkantoor (gevestigd in Breda en Den Bosch) biedt juridische ondersteuning aan ondernemers door heel Nederland. De rechtsgebieden waarin wij opereren zijn van nut voor bedrijven en ondernemers. Wat ons kantoor bijzonder maakt is dat collega’s zich kunnen specialiseren in branches waarmee ze affiniteit hebben zoals afval & recycling, sport, zorg of gaming. Wouter zit in het Zorgteam en Stef in het team Finance.

Waar zijn jullie trots op?
De manier waarop wij onze klanten bedienen. Niet hard en zakelijk, niet gericht op zo veel mogelijk geld verdienen, maar met oog voor de belangen van de klant. We proberen met elke klant een connectie te maken en zijn eerlijk over zijn of haar kansen. Daar heeft de klant uiteindelijk het meeste aan, en dat vinden wij belangrijk. Onze klanten zijn daardoor trouw; ze waarderen onze aanpak en komen bij ons terug. Ook onderling is er geen elleboogcultuur maar saamhorigheid.
Samen kom je immers verder.

Wat is de uitdaging?
Wij willen onze dienstverlening op juridisch hoog niveau houden. Wij
zoeken daarom telkens naar de beste collega’s, en dat is ook voor een
advocatenkantoor in deze tijd niet makkelijk. Klanten worden bovendien
steeds veeleisender; het moet sneller en goedkoper en dat is ook
begrijpelijk. Daar proberen we op in te spelen.

Hebben jullie een dierbare NAC-herinnering?
Wouter: De wedstrijd NAC-Newcastle in 2003 was gedenkwaardig. Toen speelde NAC nog Europees voetbal, de sfeer was uniek en het werd 0-1.
Stef: Ik herinner me vooral hoe bijzonder het was toen ik jong was, dat ik met mijn vader naar NAC mocht. De wedstrijd die me helder voor de geest staat is NAC-Ajax, toevallig ook in 2003. Het werd 4-2.

WIE: LARS NOYA & RICK SCHUITERT | ORGANISATIE: JEX

Wat vertel je tijdens een pitch wat je doet?
Lars: JEX is een softwareorganisatie die oplossingen ontwikkelt om vraag en aanbod op de flexibele arbeidsmarkt bij elkaar te brengen. Onze software maakt dit proces voor bedrijven en uitzendbureaus eenvoudiger en overzichtelijker. Voor bedrijven die op zoek zijn naar flexibel personeel voelt het alsof ze samenwerken met één partij, terwijl ze gebruikmaken van een groot netwerk van uitzendbureaus. Er zijn inmiddels al meer dan 300 bureaus bij ons aangesloten.

Wat maakt je trots?
Rick: Wij hebben in twee jaar een grote groei doorgemaakt. Waar wij zijn begonnen met een team van acht, hebben we nu al ruim 200 collega’s mogen verwelkomen. Daarom verhuizen wij medio volgend jaar naar ons nieuwe pand: het voormalige hoofdkantoor van Unilever in Rotterdam-Zuid. Na alweer drie verhuizingen ons nieuwe thuis.

Wat is je grootste uitdaging?
Lars: Groei. Want ondanks dat groei goed is, brengt het ook moeilijkheden met zich mee. De volumes nemen wekelijks toe, waardoor wij
ook bijna wekelijks onze processen moeten herzien. Toch proberen we ondanks de groei, het contact met onze klanten nog steeds zo persoonlijk mogelijk te houden. En dat gaat goed en is onze kracht.”

Hoe komt een Rotterdams bedrijf terecht bij de Bredase voetbalclub?
Lars: We willen ons netwerk uitbreiden en de keuze voor NAC was dan ook snel gemaakt. NAC is een Eredivisieclub in Keukenkampioendivisie. De sfeer bij NAC is altijd goed. Onze eerste ervaringen met NAC zijn heel positief. De hospitality is top en het commerciële team denkt met je mee.

Lees verder in het nieuwe NAC Zaken magazine

Meer nieuws

Weer een oude bekende terug in de businessclub!

De Turfvaart is terug als sponsor bij NAC! Aankomend seizoen is eigenaar Ton Stoop en familie weer terug in de businessclub met seats op het ereterras.

27 juli 2022

BINK trotse nieuwe sponsor van NAC Breda!

BINK met hun hoofdvestiging in Sprundel is de trotse nieuwe sponsor van NAC Breda! Niek Bink en Edwin van Mook ontvingen afgelopen week uit handen van Eric M...

19 september 2023

Ontwikkelaar van woningbouw en commercieel vastgoed.

Samen met vastgoedontwikkelaar Pro Huis is NAC afgelopen vrijdag het nieuwe seizoen gestart. Arjan van de Graaf, projectmanagger bij Pro Huis, al een aantal ...

11 augustus 2022