5 nieuwe sponsors stellen zich voor

Ons netwerk is een flink aantal nieuwe sponsoren rijker. We zijn vereerd dat zoveel nieuwe sponsoren zich in de afgelopen maanden aansloten. Vijf nieuwe leden stellen zich kort voor.

09 september 2022

WIE: SANDER KAMSTEEG | ORGANISATIE: KAMSTEEG TUINEN

Wat is Kamsteeg Tuinen?
Ons hoveniersbedrijf bestaat al 26 jaar. We verzorgen het ontwerp, het aanleggen en het onderhoud van tuinen voor particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. In de loop der tijd hebben we een geheel eigen stijl ontwikkeld. We zijn ook gespecialiseerd in strandtuinen, die we in heel Nederland aanleggen. Langs de kust, maar ook in de stad. Daarnaast zijn we goed in de bouwkundige kant van tuinen, denk aan zwembaden, poolhouses en overkappingen. Naast Kamsteeg Tuinen run ik 5pm Social Club waarmee we zakelijke evenementen organiseren. Druk? Ik heb goede mensen om me heen en zij maken dit allemaal mogelijk.

Wat is je ambitie?
Mijn ambities liggen op het sociale vlak. Ik heb een aantal jongens van 15 en 16 met een beperking aangenomen. Ze kunnen niet naar school en zitten dus thuis. Pas op hun achttiende kunnen ze een Wajong-uitkering aanvragen en in de tussentijd vallen ze tussen wal en schip. Gokken en drinken ligt op de loer. Ik zie die jongens groeien: ze hebben hun rijbewijs gehaald en rijden rond met een bus. Een feestje om te zien. Samen met de gemeente ga ik ervoor zorgen dat meer van deze jongeren een salaris en een opleiding kunnen krijgen. Het is een win-win situatie: de jongeren hebben een betere toekomst en er ontstaan extra handjes waar veel behoefte aan is.

Wat is je meest memorabele NAC-herinnering?
In 1996 werd ik sponsor van NAC, maar ik ben er een aantal jaar tussenuit geweest. Ik kreeg kinderen en het was belangrijker om meer thuis te zijn. Nu zijn de kinderen groter en heb ik de businessclub weer opgepakt. Ik denk met een glimlach terug aan de reisjes die we voorheen maakten: Valencia, Barcelona, een cruise op de Middellandse Zee. Als je een paar dagen weg bent met alle sponsoren doe je makkelijker nieuwe contacten op. Je hebt dan echt tijd voor elkaar. 

WIE: MARCEL VAN DE RANDE | ORGANISATIE: FLINK SPORTS

Wat is FLINK SPORTS?
Wij zijn een onafhankelijke adviseur voor de zakelijke energiemarkt. Wij helpen ondernemers, bedrijven en sportclubs met alles vraagstukken over energie, zoals inkoop, besparing, verduurzaming en storage. Voor iedereen geldt dat energie duurder gaat worden. Dat is onvermijdelijk en niet leuk om te vertellen. Maar je kunt er als bedrijf wel op voorsorteren. Ook kijken we naar de plannen van de organisatie: komt er een uitbreiding, inkrimping of verhuizing aan? We brengen de huidige energiesituatie in kaart en maken dan een eerlijk voorstel gericht op de toekomst.

Wat is op dit moment je grootste uitdaging?
Het aan tafel komen bij ondernemers. ‘Nee, bedankt’, ‘Ik heb het al goed geregeld’, en ‘Ik heb nog een langdurig contract’, zijn de reacties die wij krijgen als we organisaties vragen om te praten over energie. Maar wij zijn geen call centre, stalken niemand en gooien geen contracten overhoop. Onze missie is een energieoplossing voor de lange termijn. Wij hebben een adviseursrol en wij werken op basis van ‘no cure, no pay’. Door de stijgende energieprijzen en de oorlog in Oekraïne is de markt onrustig. Dat zorgt ervoor dat we de laatste tijd wel makkelijker aan tafel komen.

Waarom sloot je je aan bij het businessnetwerk van NAC?
Vanuit het verleden ik heb een goede band met Eric Matijsen. We leerden elkaar kennen toen we een soortgelijke functie hadden, hij in Breda, ik in Tilburg. Via sportclubs breiden we ons netwerk uit en komen we in contact met ondernemers. Het is voor onze business belangrijk om ondernemers persoonlijk te leren kennen. Breda is een levendige stad met veel innovatieve ondernemers. Ik kijk uit naar nieuwe ontmoetingen, want een netwerk kan zoveel opleveren. 

WIE: KEVIN VAN DOORN | ORGANISATIE: BENK GROEP

Wat vertel je tijdens een pitch wat je doet?
Wij voorzien bedrijven van internet-, telecom-, ICT-, cloud- en beveiligingsoplossingen die bij hun wensen passen. In ons klantenbestand vind je grote namen zoals de Deutsche Bahn en Roompot, maar we zijn er ook voor mkb’ers, zoals de bakker om de hoek. We regelen internetverbindingen, maar kunnen ook complexe onderwerpen aan, zoals het volledig automatiseren van bedrijfsprocessen. Sinds kort zitten we, naast Eindhoven, Middelburg en Nijmegen, ook in Breda. Vanuit onze verschillende vestigingen focussen we op lokale ondernemers. We geloven erin dat aan het stuur van onze vestigingen een eigenaar moet zitten. Die denkt meer lokaal en neemt zijn eigen netwerk mee. Daarom kijken we naar de mogelijkheden van een franchiseformule om verder te groeien.

Wat is op dit moment je grootste uitdaging?
Nieuwe werknemers vinden. Wij zijn niet alleen op zoek naar ICT'ers, maar bijvoorbeeld ook naar mensen die goed kabels kunnen trekken. We pakken het anders aan dan andere ICT-partijen. Zij sturen een ICT’er om een wi-fi punt op te hangen, terwijl wij vinden dat iemand die kabels trekt dat prima kan doen. Een ICT’er stelt het wi-fi punt op afstand in, een klusje van drie minuten. Door op deze manier te werken, kunnen we onze ICT’ers slimmer inzetten. Wij hebben geen hiëarchische organisatiestructuur en gaan voor een persoonlijke benadering. Voor mensen die zich hier prettig bij voelen hebben we altijd plek.

Wat is je dierbaarste NAC-herinnering?
Dat ik als kleine man werd meegenomen naar het stadion en daar volop genoot van de vreugde van alle supporters. Ze zongen uit volle borst, helemaal ..n met NAC. Die eensgezindheid blijft me altijd bij. Mijn vader werkte vroeger voor Wegener en zij hadden een eigen box en stoel. Toen mocht ik vaak met hem mee en nu neem ik hem mee naar de club. De rollen zijn omgedraaid.

WIE: MAARTEN VAN DER POT | ORGANISATIE: PLATFORM P

Wat vertel je tijdens een pitch wat je doet?
Met veel enthousiasme, kennis en kunde begeleiden wij print- en drukwerkprojecten. Print en drukwerk is overal en populairder dan ooit. Denk aan verpakkingen, displays, krasloten en boeken, maar ook aan een mooi bedrukte pakketdoos van een bezorgdienst. Drukwerk is beleving. Een koffietafelboek doorbladeren en het papier door je handen laten gaan, is zoveel meer dan online door datzelfde boek klikken. Hoe complexer de opdracht, hoe leuker wij het vinden. Wij weten precies met welke leveranciers en materialen we moeten werken voor een prachtig eindproduct. Regelmatig lijkt een project onhaalbaar in tijd en budget, maar kunnen wij het toch realiseren. Daar worden we blij van.

Op welk project ben je trots?
Op alle complexe projecten waarbij we het onderste uit de kan haalden. Een voorbeeld: voor de overheid maakten wij in 2017 de verzenddoosjes voor jodiumtabletten. Het was een ontzettend grote order: 1,25 miljoen huishoudens kregen een doosje door de brievenbus.

Wat is op dit moment je grootste uitdaging?
Papierschaarste veroorzaakt momenteel lange levertijden en prijsstijgingen. Een klein ‘voordeel’: dit tekort speelt in de hele wereld, dus is er wel begrip.

Wat is een dierbare NAC-herinnering?
Mijn hart ligt al jaren bij NAC. De Beatrixstraat is voor mij de plek waar ik besmet ben geraakt met het NAC-virus. De 3-3 tegen Feyenoord in 2006, toen Pierre van Hooijdonk net geswitcht was van NAC naar Feyenoord, zal ik nooit vergeten. Net zoals de promotie tegen NEC in 2017. Ik ben lid van de businessclub, maar het Avondje NAC beleef ik met vrienden op F. Want het samen lachen en huilen, met vrienden en andere supporters, is een dierbare herinnering op zich.

WIE: JURRIËN HAAST | ORGANISATIE: VIMAK BI

Wat vertel je tijdens een pitch wat je doet?
Ondernemers, managers en financiële directeuren zijn veel tijd kwijt aan het maken van rapportages en maken beslissingen vaak op basis van hun onderbuikgevoel. Wij zorgen ervoor dat organisaties hun bestaande data kunnen gebruiken om betere en slimmere beslissingen te maken. Met onze real-time dashboards geven we inzicht in de bedrijfsprestaties en de gestelde doelen, zoals het monitoren van de omzet of marges. Veel bedrijven beseffen niet dat ze het grootste deel van hun data al in huis hebben, maar er bijna niets mee doen. Zonde, want data is goud waard.

Wat is op dit moment je grootste uitdaging?
Bedrijven bewust maken van de schat aan data die ze hebben. Ze denken dat ze het belangrijkste inzicht al hebben. Maar juist door gegevens te combineren, krijgen ze waardevollere informatie dan ooit tevoren. Met voorbeelden laten we zien hoe we bepaalde data combineren. Vaak overtuigt dat. Maar tevreden klanten die over ons vertellen werkt het best om meer bedrijven te bereiken. Onze ambitie is om dé datapartner te worden van middelgrote bedrijven in West-Brabant.

Wat is je meest memorabele NAC-herinnering?
Dat was op 28 mei 2017, toen NAC met 1-4 won van NEC in Nijmegen en promoveerde. Op de dag van de wedstrijd stapte ik met vrienden met wie ik altijd op de B-Side stond in de bus naar Nijmegen. In het Goff ert stadion werden de eerste goals gemaakt door NAC. We keken elkaar aan en wisten: nu zitten we goed. Het werd een gekkenhuis, ook in de bus terug. In Breda werden we op P5 door een feestende massa als helden onthaald. Alsof wij persoonlijk de promotie uit Nijmegen hadden meegenomen. Het voelt alsof het gister was.

Auteur: Lisanne de Munck

Lees verder in het nieuwe NAC Zaken magazine. 

 

Gekoppelde bedrijven (4)
Platform P Breda

Platform P Breda

Platform P is een onafhankelijk bureau voor printmanagement. Ons werk is het begeleiden van grafi...

Benk Groep B.V.

Benk Groep B.V.

Van bellen via VoIP tot werken in de Cloud. Van databeheer op afstand tot automatische toegangsbe...

Flink Sports

Flink Sports

FLINK SPORTS, kenmerkt zich als een jonge, energieke en innovatieve organisatie gericht op de ene...

Vimak BI

Vimak BI

Meer uit data halen, voor betere inzichten. Optimaliseren van data-analyse voor versterkte inzic...

Meer nieuws

Bericht voor onze sponsoren

Helaas is gisteren definitief besloten om de komende wedstrijden zonder publiek te spelen. Dankzij onze hoofdsponsor OK wordt de wedstrijd van vrijdag a.s. t...

18 november 2021

Witlox VCS ook volgend seizoen aanwezig in het Rat Verlegh Stadion!

Witlox VCS Accountants & Adviseurs is ook volgend seizoen aanwezig in het Rat Verlegh Stadion en verlengt de business seats in de skybox. Frits van Ginneken ...

5 juni 2023

Smits Agro blijven ook komend seizoen club trouw

Samen met een groep bevriende ondernemers zullen John en Tijn van Drunen ook komend jaar aanwezig zijn in het Rat Verlegh Stadion. Al jarenlang zijn zij een ...

1 juli 2022