3 vragen aan… Daan van der Wielen van Jumbo Foodmarkt

In deze rubriek maken we kennis met steeds een andere sponsor van NAC. Daan van der Wielen van Jumbo Foodmarkt neemt het woord.

25 februari 2021

Wat vertel je op een verjaardag wat je doet?

Ik vertel altijd vol passie over mijn functie als filiaalmanager bij Jumbo Foodmarkt. Naast een supermarkt vind je hier -normaal gesproken- uiteenlopende keukens waar gerechten vers worden bereid en waar je als bezoeker kunt aanschuiven om te proeven. We hebben 465 mensen in dienst en elke dag is anders. Het is een uitzonderlijk leuke functie.

Wat is op dit moment je grootste uitdaging?

Het deel waar we de supermarkt runnen is gelukkig open, maar het restaurantdeel is gesloten. Als ik daar doorheen loop, schieten de tranen me in de ogen. Normaal is het hier supergezellig, sfeervol en warm. Voor mij is het vooral uitdagend om getalenteerde mensen, zoals onze koks, te blijven binden en boeien voor de winkel. Hun plezier zit in het koken van de verse gerechten die wij verkopen in onze keukens. Nu bereiden ze alleen de take-away maaltijden die we aanbieden en doen verder ander werk. Hoewel ze blij zijn dat ze werk hebben, is het natuurlijk een vervelende situatie voor hen. Als we op een veilige manier kunnen gaan versoepelen zou dat fijn zijn. Het restaurant is er al klaar voor om mensen op een veilige afstand van elkaar te laten eten. 

Wat is je meest memorabele NAC-herinnering?

Wij zijn de directe buurman van NAC, de Foodmarkt zit pal naast het stadion. Weer of geen weer, slechte of goede prestaties, de NAC-supporters staan er altijd. Dat vind ik bijzonder om te zien. Verder ben ik erg blij met de samenwerkingen met NAC. We verzorgen elke dag de ingrediënten voor de lunch voor de voetballers, organiseren meet & greets met spelers en zetten acties zoals plaatjes sparen op. 

Gekoppelde bedrijven (1)
Jumbo Foodmarkt

Jumbo Foodmarkt

Jumbo Foodmarkt Breda, Een wereld vol specialisten staan dagelijks voor je klaar bij Jumbo Foodma...

Meer nieuws

Uw uiting hier? Dat kan!

Momenteel spelen wij onze wedstrijden door de COVID-19 maatregelen zonder publiek. Het betreurt ons om niemand in het stadion te kunnen verwelkomen.

29 oktober 2020

Jacco van Beek Training & Coaching ook aankomend seizoen aanwezig in de Nassau Lounge

Jacco van Beek Training & Coaching is ook aankomend seizoen aanwezig in Nassau Lounge! Onlangs verlengde Jacco zijn sponsorovereenkomst en is hiermee voor he...

21 juni 2023

Bij Zano voel je je geen koning, je bént het

‘Eerst koffie’, zegt Sjack van Leeuwen, kort nadat hij zijn bezoek heeft ontvangen in het atelier van Zano aan de Graaf Engelbertlaan in Breda. ‘Praten...

15 juli 2022