NAC4BUSINESS

In deze onzekere tijden lopen ondernemers tegen veel beperkingen aan, maar er ontstaan tegelijkertijd diverse goede initiatieven voor en door ondernemers om elkaar door deze lastige tijden heen te slepen. Juist nu moet ook het krachtige zakelijke netwerk van NAC een platform zijn waarin ondernemers elkaar kunnen ondersteunen en opzoeken, om samen de strijd aan te gaan tegen alle uitdagingen die eenieder op zijn pad vindt. Samen staan we immers sterker!

Vanuit deze gedachte is het platform NAC4Business ontwikkeld. Een platform waarop businessclubleden van onze club vraag en aanbod bij elkaar kunnen brengen, met als doel verbinden, het bundelen van krachten en het gebruik kunnen maken van elkaars hulp, kennis en expertise. Hieronder vindt u zowel vraag als aanbod, waarvan wij hopen dat ook u, indien nodig, kunt profiteren.

Bent u aangesloten bij de NAC Businessclub en wil u zelf ook iets plaatsen op het platform?
Laat het ons dan weten! Dit doet u door een e-mail te sturen naar commercie@nac.nl of hieronder het contactformulier in te vullen. Wij zorgen ervoor dat uw vraag of aanbod ook hier wordt geplaatst.

Wat hebben wij dan van u nodig?
Concreet; uw vraag, of aanbod. Graag zo goed mogelijk omschreven, met daarbij ook de gegevens die nodig zijn om in contact te komen.

Waar moet u aan denken?
Alles waarmee u vanuit uw specialisme denkt iets te kunnen betekenen voor andere ondernemers. Of juist een hulpvraag vanuit een case welke speelt bij uw bedrijf.

Aangeboden: Flynth - Zekerheid creëren in onzekere tijden.

Daarom heeft Flynth Breda een pakket maatregelen samengesteld om uw bedrijf beter te wapenen tegen mindere tijden; het product Veilige Haven. Dit is een combinatie van alle benodigde en op elkaar afgestemde overeenkomsten, de juiste bedrijfsstructuur, het tegen het licht houden van werk-BV’s en het veilig stellen van activa in de juiste BV, het veilig stellen van privé vermogen, waarbij ook vooruitgekeken wordt naar de fiscaal meest gunstige overdracht daarvan (bijvoorbeeld aan opvolgers of erfgenamen).

Flynth biedt u een GRATIS inventarisatie waarbij onze specialisten ten behoeve van het product Veilige Haven grondig zullen kijken naar de bestaande dossiers binnen uw onderneming(en).

Als Flynth willen we uw bedrijf immers optimaal wapenen, ook tegen mogelijke mindere tijden. Komen wij vanuit deze inventarisatie tot de conclusie dat bepaalde overeenkomsten toe zijn aan een update en er eventueel aanvullende overeenkomsten dringend gewenst zijn, dan kunnen wij dit voor u in orde maken tegen vaste, vooraf overeengekomen, prijzen gebaseerd op scherpe tarieven.

Contactgegevens:
E-mail: breda@flynth.nl
Telefoonnummer: 088-2368110