Magazine 22

'De loyaliteit bij deze club is zo groot' | Zaken doen binnen het NAC-netwerk | 60-plussers als voetbalhelden

Sportief gezien heeft NAC er wel eens beter voor gestaan. Daarom is er tijdens de winterstop hard gewerkt aan de stabiliteit van de club.

Blik vooruit

Zo heeft hoofdsponsor OK Tanksttions halverwege het seizoen als het contract verlengd. Het is mooi dat een groeiend Bredaas bedrijf zijn vertrouwen in de club uitspreekt. Ook is Sander Mijnhijmer (32) begonnen al commercieel manager van NAC. Een ambitieuze Bredanaar, die de eerste perdiode zoveel mogelijk sponsoren wil bezoeken.

We brengen een bezoek aan Dennis Nouwens, een echte NAC-man. Hij verhuisde eind vorig jaar met zijn bedrijf naar een nieuwe locatie aan de Steltbeemb in Breda. Een perceel van maar liefst 32.000 vierkante meters. Tijdens het verhuisproces s nauw samengewerkt met leveranciers uit zijn NAC-netwerk.

Gebroeders Igor en Pjotr Goossens bezoeken trouw de thuiswedstrijden van NAC. Om de Yellow Army vanaf de tribune terug de Eredivisie in te schreeuwen, en om hun bedrijven over het voetlicht te brengen in de Businessclub. Voetbal is meer dan alleen voetbal. Nog een mooi voorbeeld is het maatschappeljike project NAC Oldstars. Een team van 60-plussers die mede dankzij PLUK! Fysiotherapie een partijtje kunnen voetballen.

Veel leesplezier en op naar een goede tweede seizoenshelft!

Magazine bekijken